• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Renkli Tokalar Yine Sahipsiz Kaldı

Eski konunuzu iki defa okudum. Bir anne olarak hıçkıra hıçkıra ağladım. Benim bebeğimde ilk doğduğu zaman yoğun bakımda kalmıştı. Bir nebzede olsa, anlıyorum sizi. Siz çok güzel, çok güçlü bir annesiniz. okurken hayran oldum. sabrınıza, anneliğinize. Rabbim yeni bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Belki Rabbim bir bebek daha kısmet eder, o giyer ablasının kıyafetlerini:) Hayat mucizlerle dolu.
Umarım. Bi kızım olsun istiyorum ☺️ ama şimdi oğlum olması kızımın yerinin gelmeyeceğini onunla cennette kavuşacağımızı kabul ettirdi. Değişti baştaki görüşürüm. Bu işte de bir hayır vardır

O kıyafetleri birine verin onlari her gördüğünüz de caniniz aciyacak umarim oglunuz saglicakla dogar

Hayır olur mu onlar benim evladımın. Veremem ki. Kokusu var. Anısı var.
Konuşmuştuk sizinle daha önce de,çok iyi anlıyorum ben de 20 haftalık kızımı kaybetmiştim,onun için aldığım kıyafetleri,eşyaları değil başkasına vermek bir kızım daha olursa ona bile kullanabilir miyim bilmiyorum çok değişik bir his bu.

Back