Peki renkli numaralı lens takınca görmenizde bir bulanıklık olmuyor mu?Ben de şeffaf numaralı lens kullanıyorum ancak renkli numaralı lens takınca gözümde hem ağrı yapıyor hem de etrafı sanki yarım görüyor gibi oluyorum.Zaten takmamla çıkarmam bir oldu.Elegans marka lensler gayet rahat istersen aylık olanından alıp dene benim gözüm çok koyu siyaha yakın ben 3 ton gri rengini kullandım kimse lens olduğunu anlamıyordu... şuan solotica kullanıyorum guartzo -2 numara rengi çok açık b7nun süresi dolunca tekrar elegance geçiş yapacam
Elegans marka lensler gayet rahat istersen aylık olanından alıp dene benim gözüm çok koyu siyaha yakın ben 3 ton gri rengini kullandım kimse lens olduğunu anlamıyordu... şuan solotica kullanıyorum guartzo -2 numara rengi çok açık b7nun süresi dolunca tekrar elegance geçiş yapacam
Peki renkli numaralı lens takınca görmenizde bir bulanıklık olmuyor mu?Ben de şeffaf numaralı lens kullanıyorum ancak renkli numaralı lens takınca gözümde hem ağrı yapıyor hem de etrafı sanki yarım görüyor gibi oluyorum.Zaten takmamla çıkarmam bir oldu.
Acaba benim aldığım markayla mı alakalı bir şeydi bilemiyorum.
Benim kullandığım air optix aqua idi.Ben normalde bu markanın yıllardır şeffaf numaralı lensini kullanıyorum memnunum,renkli lensi yanında hediye vermişlerdi ama gözümü çok ağrıttı,etrafı da net göremedim hemen çıkarttım.Sorun benim gözümde mi yoksa bu markanın renkli lensinde mi bilemiyorumNumaralı lens mi kullandınız siz ya renkli almayı Çok istiyorum aslında ama nerede okuduysam heo renkli numaralı lens batma yapıyor yazmışlar emin olamıyorum bu yüzden
Sizin kullandığınız renkli numaralı lensin markası neydi?
Renkli numaralı lenslerin hava gecirgenligi düşük oluyormus daha kalın oluyormuş bence sorun sizde değil genel olarak herkes yaşamış bu sorunu ben de o yüzden şeffaf almaya karar verdim ama markada karar kilamiyorum. Siz aylık mı alıyorsunuz bir de çiftinin fiyatı aşağı yukarı ne kadar sizin lensin?Benim kullandığım air optix aqua idi.Ben normalde bu markanın yıllardır şeffaf numaralı lensini kullanıyorum memnunum,renkli lensi yanında hediye vermişlerdi ama gözümü çok ağrıttı,etrafı da net göremedim hemen çıkarttım.Sorun benim gözümde mi yoksa bu markanın renkli lensinde mi bilemiyorum
Herkes benim gibiyse o zaman nasıl kullanabiliyorlar anlamış değilim.Sorun benim kullandığım markada diye düşünmüştüm bende,en güzeli şeffaftan devam etmek o zaman.Renkli numaralı lenslerin hava gecirgenligi düşük oluyormus daha kalın oluyormuş bence sorun sizde değil genel olarak herkes yaşamış bu sorunu ben de o yüzden şeffaf almaya karar verdim ama markada karar kilamiyorum. Siz aylık mı alıyorsunuz bir de çiftinin fiyatı aşağı yukarı ne kadar sizin lensin?
En az 10 saat gozumdeydi ve ben cikaricagim zaman bile gozumde lens oldugunu unutmustum desio adore felan da kullandim hayatimda kullandigim en rahat lens emin olabilirsinizÇok yakışmış. Çok beğendim. Peki rahatlık açısından memnun musun? Gözün hava alması, nemli kalması, ağırlık hissi açısından nasıl?
lensınız kac numaraMerhaba,
Bugun desio forrest green lens aldim ve surekli kayiyor gozumden ve bulanik goruyorum. İlk defa lens kullaniyorum. Bu durum neden kaynaklaniyor olabilir. Gozlerim koyu kahverengi ve bu reng cok acik oldu bu arada seytan gibi gorunuyorum. Hayal kirikligi yasiyorum. Dereceli bu arada lenslerim. Kullananlardan.yardim.oneri bekliyorum