Kontakt Lens Renkli numaralı lens kullananlar

monicatak

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
5.847
8.306
Kızlar 1.00 - 1.25 derece miyopum, gözlük kullanamıyorum, bana göze batmayan ve doğal duran bir lens markası tavsiye eder misiniz çok acil. Solotica çok tavsiyede ediliyor burada ama renkleri bozmuş diyorlar, Rihanna'nin göz rengine yakın bir renk istiyorum, malum aynısını bulmak pek mümkün değil onunkiler özel uretimmis. Var mı bana tavsiye edebileceğiniz bir marka?

Elegans marka lensler gayet rahat istersen aylık olanından alıp dene benim gözüm çok koyu siyaha yakın ben 3 ton gri rengini kullandım kimse lens olduğunu anlamıyordu... şuan solotica kullanıyorum guartzo -2 numara rengi çok açık b7nun süresi dolunca tekrar elegance geçiş yapacam

Elegans marka lensler gayet rahat istersen aylık olanından alıp dene benim gözüm çok koyu siyaha yakın ben 3 ton gri rengini kullandım kimse lens olduğunu anlamıyordu... şuan solotica kullanıyorum guartzo -2 numara rengi çok açık b7nun süresi dolunca tekrar elegance geçiş yapacam
Peki renkli numaralı lens takınca görmenizde bir bulanıklık olmuyor mu?Ben de şeffaf numaralı lens kullanıyorum ancak renkli numaralı lens takınca gözümde hem ağrı yapıyor hem de etrafı sanki yarım görüyor gibi oluyorum.Zaten takmamla çıkarmam bir oldu.
Acaba benim aldığım markayla mı alakalı bir şeydi bilemiyorum.

ben ilk başta freshlook ve rainbow marka lens kullanmıştım o lenstte bulanık görüyodum muhtemelen marka ile alakalıdır deneyip gözünüze uygun olanı bulmalısiniz freshlooktansa rainbow daha pahalıydı çok övmüşlerdir bende almıştım ama maalesef param çöpe gitti resmen gözüme battı sadece 1 kere takip sonrada arkadaşa verdim

Numaralı lens mi kullandınız siz ya renkli almayı Çok istiyorum aslında ama nerede okuduysam heo renkli numaralı lens batma yapıyor yazmışlar emin olamıyorum bu yüzden

Peki renkli numaralı lens takınca görmenizde bir bulanıklık olmuyor mu?Ben de şeffaf numaralı lens kullanıyorum ancak renkli numaralı lens takınca gözümde hem ağrı yapıyor hem de etrafı sanki yarım görüyor gibi oluyorum.Zaten takmamla çıkarmam bir oldu.
Acaba benim aldığım markayla mı alakalı bir şeydi bilemiyorum.

Sizin kullandığınız renkli numaralı lensin markası neydi?

Numaralı lens mi kullandınız siz ya renkli almayı Çok istiyorum aslında ama nerede okuduysam heo renkli numaralı lens batma yapıyor yazmışlar emin olamıyorum bu yüzden

Sizin kullandığınız renkli numaralı lensin markası neydi?
Benim kullandığım air optix aqua idi.Ben normalde bu markanın yıllardır şeffaf numaralı lensini kullanıyorum memnunum,renkli lensi yanında hediye vermişlerdi ama gözümü çok ağrıttı,etrafı da net göremedim hemen çıkarttım.Sorun benim gözümde mi yoksa bu markanın renkli lensinde mi bilemiyorum:KK43:

Benim kullandığım air optix aqua idi.Ben normalde bu markanın yıllardır şeffaf numaralı lensini kullanıyorum memnunum,renkli lensi yanında hediye vermişlerdi ama gözümü çok ağrıttı,etrafı da net göremedim hemen çıkarttım.Sorun benim gözümde mi yoksa bu markanın renkli lensinde mi bilemiyorum:KK43:
Renkli numaralı lenslerin hava gecirgenligi düşük oluyormus daha kalın oluyormuş bence sorun sizde değil genel olarak herkes yaşamış bu sorunu ben de o yüzden şeffaf almaya karar verdim ama markada karar kilamiyorum. Siz aylık mı alıyorsunuz bir de çiftinin fiyatı aşağı yukarı ne kadar sizin lensin?

Renkli numaralı lenslerin hava gecirgenligi düşük oluyormus daha kalın oluyormuş bence sorun sizde değil genel olarak herkes yaşamış bu sorunu ben de o yüzden şeffaf almaya karar verdim ama markada karar kilamiyorum. Siz aylık mı alıyorsunuz bir de çiftinin fiyatı aşağı yukarı ne kadar sizin lensin?
Herkes benim gibiyse o zaman nasıl kullanabiliyorlar anlamış değilim.Sorun benim kullandığım markada diye düşünmüştüm bende,en güzeli şeffaftan devam etmek o zaman.

Ben evet aylık kullanıyorum,1 kutu da 3 çift oluyor ama ben 6 ay kadar kullanıyorum,zaten lens eskiyince kendisini belli ediyor anlıyorsunuz.Yanlış hatırlamıyorsam en son 1 kutuyu yani 3 çifti 75 tl ye aldım.

Siz gözlük mü kullanıyorsunuz?

ben 2008 yılından beri renklı numaralı lens kullanıyorum ıkı gozumde -2 numara bır cok markayı denedım en cok memnum kaldıgım elegance marka 3 ton gri lens bu lensı yaklasık 6 yıl kullandım hıc rengını degıstırmedım ama bu ay solotıca quartzo aldım rengıne bayıldım ama rahatlık konusunda tabıkıde elegance dıyorum ıstersen elegancesnı aylık olanlarından bı dene 55 tl 3 aylıgı 3 ton gri rengını onerırım sana

Johnson and Johnson diye bir markanın lenslerini yüksek numaralı renksiz kullandım. Aşırı rahat. Renkli deneyemedim. Ama aynı malzeme kullanilmis rahattir diye tahmin ediyorum. Nem ve rahatlık açısından çok başarılı.

Aq colors giallo lenslerim belki fikir olur sana

Eklentiler

• IMG_5881.JPG
    IMG_5881.JPG
    63,9 KB · Görüntüleme: 994
  • IMG_5907.JPG
    IMG_5907.JPG
    71,3 KB · Görüntüleme: 1.053
  • IMG_5908.JPG
    IMG_5908.JPG
    30,8 KB · Görüntüleme: 952
Çok yakışmış. Çok beğendim. Peki rahatlık açısından memnun musun? Gözün hava alması, nemli kalması, ağırlık hissi açısından nasıl?

Çok yakışmış. Çok beğendim. Peki rahatlık açısından memnun musun? Gözün hava alması, nemli kalması, ağırlık hissi açısından nasıl?
En az 10 saat gozumdeydi ve ben cikaricagim zaman bile gozumde lens oldugunu unutmustum desio adore felan da kullandim hayatimda kullandigim en rahat lens emin olabilirsiniz

Merhaba,
Bugun desio forrest green lens aldim ve surekli kayiyor gozumden ve bulanik goruyorum. İlk defa lens kullaniyorum. Bu durum neden kaynaklaniyor olabilir. Gozlerim koyu kahverengi ve bu reng cok acik oldu bu arada seytan gibi gorunuyorum. Hayal kirikligi yasiyorum. Dereceli bu arada lenslerim. Kullananlardan.yardim.oneri bekliyorum

Merhaba,
Bugun desio forrest green lens aldim ve surekli kayiyor gozumden ve bulanik goruyorum. İlk defa lens kullaniyorum. Bu durum neden kaynaklaniyor olabilir. Gozlerim koyu kahverengi ve bu reng cok acik oldu bu arada seytan gibi gorunuyorum. Hayal kirikligi yasiyorum. Dereceli bu arada lenslerim. Kullananlardan.yardim.oneri bekliyorum
lensınız kac numara

X