Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Renkli Nemlendiriciler.. Shiseido tinted moisturizer

poisa

Bu günler de geçer ya Hu!
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2010
925
40
Selam herkese..

Günlük hayatta fondöten veya pudra kullanan biri değilim ama belli belirsiz, tabaka gibi durmayan ,fresh fondötenli yüzlü hatunlara da bayılırım..
Ben kullanmıyorum çünkü hangisini sürersem süreyim ki asla ucuz bir şey almam iyisi olsun 2 kuruş fazla olsun derim Dior'dan tutun da Givenchy'e kadar pek çoğunu kullanmışlığım var, 2-3 gün üst üste kullanınca( makyajımı her akşam muntazam temizlememe rağmen) sivilce yapıyor yüzümde ertesi gün 1-2 tane..

Bir tek bu konuda SmashBox süper benim için. Onda hiç böyle bir problem yaşamadım. Seviyorum şimdi fondötenimi..

Gelgelelim..

Hem alttan nemlendirici sür,nemlendiricin güneş korumalı olacak tabii ,üstüne fondöten sür derken yazın bu sıcak günlerinde yüzümde bir dünya krem ile dolaşmak çok sıkıyor beni..
Geçen ay Seninle dergisinde renkli nemlendiriciler konusu işlenmişti.. Baktım her markanın da var, ucuzundan pahalısına.

Nemlendirici sürmüş gibisin ama renkli olduğundan fondöten etkisi yaratıyor, yani bir taşla 2 kuş!

Shiseido'nun Tinted Moisturizer'ını aldım 109 liraya. Sürdüm sürmelendim, pek güzel geldi. Hem de Spf 20 korumalı.. Tavsiye ederim. SPF de işin içine girince sanırım bir taşla 3 kuş oluyor..

Sivilce de yapmadı,şaşırdım.. memnunum.

sende benim gibisin :KK1: denicem bende teşekkürler paylaşım için.

Turtaa merak ettim, denedin mi?

Ve bir not; çok bereketli çıktı bu krem. sürüyorum sürüyorum bitmiyor sanki.. Yani 4 ayda bir alacak gibiyim, fiyatını kıyaslayınca aylık 25 lira gibi masrafı. Değer bence..

Selam herkese..

Günlük hayatta fondöten veya pudra kullanan biri değilim ama belli belirsiz, tabaka gibi durmayan ,fresh fondötenli yüzlü hatunlara da bayılırım..
Ben kullanmıyorum çünkü hangisini sürersem süreyim ki asla ucuz bir şey almam iyisi olsun 2 kuruş fazla olsun derim Dior'dan tutun da Givenchy'e kadar pek çoğunu kullanmışlığım var, 2-3 gün üst üste kullanınca( makyajımı her akşam muntazam temizlememe rağmen) sivilce yapıyor yüzümde ertesi gün 1-2 tane..

Bir tek bu konuda SmashBox süper benim için. Onda hiç böyle bir problem yaşamadım. Seviyorum şimdi fondötenimi..

Gelgelelim..

Hem alttan nemlendirici sür,nemlendiricin güneş korumalı olacak tabii ,üstüne fondöten sür derken yazın bu sıcak günlerinde yüzümde bir dünya krem ile dolaşmak çok sıkıyor beni..
Geçen ay Seninle dergisinde renkli nemlendiriciler konusu işlenmişti.. Baktım her markanın da var, ucuzundan pahalısına.

Nemlendirici sürmüş gibisin ama renkli olduğundan fondöten etkisi yaratıyor, yani bir taşla 2 kuş!

Shiseido'nun Tinted Moisturizer'ını aldım 109 liraya. Sürdüm sürmelendim, pek güzel geldi. Hem de Spf 20 korumalı.. Tavsiye ederim. SPF de işin içine girince sanırım bir taşla 3 kuş oluyor..

Sivilce de yapmadı,şaşırdım.. memnunum.

Deneyen varsa yorumlarını paylaşırsa harika olur :)

$bbcream_muti_function_l.png kızlar daha ucuz versiyonu watsonsta var. bu ürün yeni çıkmış pure beauty bulgarian rose bb krem. hem de 42 faktör. yapısı falan da çok güzel. fiyatı da 24-25 civarıydı. bi deneyin derim :KK34:

Bereketli çıktığını söylemiştim yukarıda da şu an itibarıyla ancak dibi göründü kremin.. Ve hala süper hissettiriyor..
Asla başka markaya geçmem çünkü en iyi en pahalı markalarda( Loreal,Dior,Lancome) bile sürdüğümün gecesinde küçük küçük sivilcelerim oluyordu,bu hiç bir şekilde reakyiona sebep olmadı..

Bir arkadaşım -senin yüzünde ne var? var değil mi bir şey ? Var gibi duruyor ama fondöten değil bu? Ne bu?- diye soru yağmuruna tutarak güldürmüştü beni.. Ben de fondöten de değil bu yeni çıkan BB krem adı altındaki kremlerden de değil ,renkli nemlendirici diye açıkladım.. Ay süper ,bebek gibi pırıl pırıl duruyor cildin,dedi.. ( ki zaten öyledir: Pp ) ben de verdiğim parayı hakettiğini bir kere daha anlamış oldum : )

X