- 10 Ekim 2008
- 1.770
- 2
- 40
- Konu Sahibi blackgirl3434_34
kızlar renkli nemlendirici alcamda hangisini alsam yardım edermısınız bana:Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar slm,
renkli nemlendirici alip da kullananlar ne haber?
ben de forum sayesinde duydum bu renkli nemlendirici olayini ve bunlardan denemek istiyorum.
peki bu renkli nemlendiricileri her gun kullanmak cilde zarar verir mi acaba?
kullanan varsa siz nasil kullaniyorsunuz? fondoten gibi sadece arada mi? normal nemlendirici gibi her gun mu?
bir de benim cildim asiri yagli, gun icinde parlama da oluyor, ve bazi yerlerde deufak ekeler var,o yuzden hem kapatici hem de yaglanmayi onleyici matlastirici bir sey olsun istiyorum, oneriniz var mi?
nolurr yardim edin, onerilerinize cok ihtiyacim vaarr
kızlar the balm renkli nemlendirici almayı düşünüyorum cildim karma t bölgem biraz yağlı malum mevsim kış pek yağlanma sorunum yok şuan için the balm kullanan varsa yardımcı olabilir mi cildimi yağlandırır mı
ben 8-9 aydır the balm kullanıyorum ve çok çok memnunum.
benim cildimde yağlıya dönük karmadır. T bölgem hemen parlar bişey sürdüğümde.
ama bu üründe hiçbir sıkıntı yaşamadım. yazın kullanmadım , deniz güneş derken bronzlaştığım için gerek duymadım ama şuan kullanıyorum ve içim çok rahat.
kesinlikle tavsiye ederim, hatta bende görüp alan başka arkadaşlarımda oldu. parabende yok içinde, ayrıca gözenek tıkamıyor:31: