Renkli nemlendirici

Pestososlumakarnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
1.544
1.513
83
Kızlar memnun kaldığınız oksitlenmeyen güzel bir renkli nemlendirici var mı? Benim kullandığım üretimden kalkmış o yüzden yeni bir marka arıyorum malum tester yok ürünler de pahalı denemek için alamıyorum

Kızlar memnun kaldığınız oksitlenmeyen güzel bir renkli nemlendirici var mı? Benim kullandığım üretimden kalkmış o yüzden yeni bir marka arıyorum malum tester yok ürünler de pahalı denemek için alamıyorum
Renkli nemlendiriciyi ne için kullancaksin yani yüzünde renk eşitsizliği için kirmizilik için ise sana kendi kullandığım ürünleri önerebilirim cerave kavanoz renksiz mükemmel bir nemlendirici önce bunu az miktarda sürüp üzerine flormar ton esitleyen yeşil bir cc kremi var onu uzerine sür mükemmel bir sonuç oluyor bazen önce la roche posay cicaplast az miktar sürüp üzerine flormar yeşil cc sürüyorum o da mükemmel sonuç veriyor

Ben Anyong markasinin tiger grass ini kullaniyorum. Dr. Jart, Sinoz gibi markalarin icinde komedojenik icerikler var. Ustelik renkleri acik tenli birine oldukca koyu gelebiliyor. Anyongdan asiri memnunum yagli, sivilce ve komedona cok yatkin bir cildim var. Yaklasik 1 aydir kullaniyorum ve cok memnunum. Yesil renkli ama surdukce cildinizin rengini aliyor. 2 rengi mevcut ama aralarinda belki yarim ton oynuyordur zaten surunce renk cilt renginizi aliyor. Bence renk esitlemesi de cok basarili. Tabii fondoten kadar bir kapaticilik beklememek lazim. Eger kuru ciltliyseniz de altini iyice nemlendirmek gerekiyor. Benim cildim yagli olmasina ragmen nemlendiricimi yine altina suruyorum. 20 Spf de iceriyor. Gercekten bugune kadar yok ciltte yok gibi duruyor ciltle cok iyi butunlesiyor denilen tum urunler palavra. Bu urun kadar kendi cildiniz gibi duran baska bir urun gormedim. Rossmanlarda 40 tl'lik alisverise 200 tl ye dusuyordu fiyati. Hala devam ediyor mu indirim bilmiyorum. Biraz uzun yazdim kusura bakmayin ama ben cok memnun kaldigim icin deneyimimi paylasmak istedim belki isinize yarar diye ☺️🌸🙏🏻

Back