Pudra, Fondöten, Kapatıcılar renkli nemlendirici yardım

dilmuh

hosgeldin oglum
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
7.490
4
kızlar ben daha doğal olduğu için renkli nemlendirici almak istiyorum ama bunu daha önce hiç duymamıştım nasıl bişey bi yardım edin lütfen.ayyyy cahilliğin gözü kör olsunkaydirigubbakcemile3

renkli nemlendiricinin fondoten gibi yogun kapatici özelliği yoktur
cildinizde sivilce izleri, lekeler mevcut ise kapatmasını beklemeyin
sadece renk tonunu düzenler, cilde ışıltı verir ve sağlıklı gorunmesini sağlar

tavsiye edebileceğim ürünler ise;
estee lauder - daywear plus
mac - select teint
shiseido - the scincare essential / sun perfection
bir de ysl

bende sivilce falanda var.ben şöyle yüzümde maske gibi durmasın çok doğal bişeyler istiyorum varmı öyle bişey fondoten falan

renkli nemlendirici doğal durur
yüzünde fondoten varmiş etkisi yaratmaz o konuda rahat ol
yüzündeki sivilcelerden kurtulmak için ise yatmadan evvel ve sabah kalktıgında bi pamugun üstüne eşit miktarda (bi kaç damla) su ve limon sık
bununla sil yüzünü
bi kaç güne bişiyciğin kalmaz

alkisalkisalkisalkisalkisalkisçok sağolllllll.

kızlar bi yardım edin ben dün kozmetiğe gittim renkli nemlendirici dedim kız bana fondoten verdi e almadım tabi.nasıl bişey bu nerde bulabilirim.ay bi resim eklesenize

canım ben bunu kullanıyorum ve çok çok memnunum
estee lauderi tekin acar,sevil, ykm ,boyner ve douglasta bulabilirsin ancaka.s

çok teşekkür ederim
aaaaa bizim burda yok bu mağazalar ama en kısa zamanda bulurum inşallah.bu arada fazla olmadıysam yaklaşık fiyatı ne kadar.

ben oriflame nin almıştım geçen sene hafif pırıltılı hoş bir tonu vardı...ama tabi çok kaliteli değildir o ayrı...

hayatım yüzüne süreceğin herşeyin yüksek kalitede olmasına özen göster...
bugun ucuz bi ürün alırsın ama yarın etkileri ortaya çıkınca geri dönüşü olmaz...
bi kere adamakıllı para ver iyisinden al derim alkisalkisalkis
zaten dayanıklı ürünler bunlar
en az 1,5-2 yıl kullanırsın

doğru söylüyosun aslında.ben bu makyaj malzemesinden hiç anlamıyorum.makyaj yapıyorum ama bi kalem bi rimel arada allık bu kadar.bende şöyle adam akıllı makyaj yapmak istiyorum.sağol önerilerin için.

Canım benimde yüzümde sivilciler vardı.Allah'tan geçti.Ama ben fondoten sürmeyi sevmiyorum.Bunun için Oriflame in renklendirici jelini aldım.Kullanıyorum ve çok memnunum gerçekten.Tavsiye ederim.

canım yüzünün bir hiçbirşey sürülmemiş birde bu ürünlü halini koyabilir misin?
sadece yanagını koy yeter yani arasındaki farka bakıcam da

Canım benimde yüzümde sivilciler vardı.Allah'tan geçti.Ama ben fondoten sürmeyi sevmiyorum.Bunun için Oriflame in renklendirici jelini aldım.Kullanıyorum ve çok memnunum gerçekten.Tavsiye ederim.

canım bende sivilcelerimden muzdaribim...nasıl geçtiler?a.s.

kızlarr.renkli nemlendiricinin üzerine ayrıca güneş koruyucu sürüyor musunuz? çünkü çoğu spf 15 ..bu da yetersiz kalır gibime geldi...çünkü ben yaz kış mutlaka güneş koruyucu kullanıyorum...renkli nemlendiricinin üzerine sürsek bişi olur mu?:gitme:

kızlar aveni duyan varmı avenin güneşkoruyucsu ve renkli nemlendiricisi var sorduğum yerde bana avenin nemlendiricisini önerdiler çok güzel pürüzssüz yapıyomş tek endişem yağlı olması gözenekleri tıkasın istemiyorum benim cildim yağlanmaya meyilli normalde kullanmıyorm bile.sadece ten rengimi aççmakiçin kullanacam aslında hemde gözeneklerimi tıkamması için kullannan varmı yağlı ise almıcam mat durması ve kalıcı olması önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…