Kontakt Lens Renkli Lens

Anticiddi

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2013
3
0
Arkadaşlar bu konuda çok soru sorulmuştur eminim ben yeniyim :)
Solotica lens alıcam ama hidrocor Verde mi Marine mi alsam bilemiyorum.
Youtubeden verde ye baktım yeşilimsi ama pek belli olmuyor sanırm Marine de maviye kaçıyor galiba bilmiyorum.
İkisi arasındaki farkı ve önerinizi yazarsanız çok sevinirim..
Birde Yeşil istiyorum belli olsun ama doğal dursun :)
Çok şey istiyorum biliyorum aama Gold da istemiyorum çok kötü geldi gözüüme:)

belirgin olsun yeşil olsun diyorsan, solotica'dan quartzo, crystal ve esmeraldaya bakmalısın canım :KK34: daha ufak bi değişiklik istiyorsan mel. :KK76:

fikrin olması açısından soloticanın aylık versiyonu olan solotica solflex cristal renginin kendi koyu kahverengi gözümdeki duruşunu ekledim. yıllık quartzo ve cristallerim bugün geldi, akşam eve gidince deneyip fotoğraflarını yüklerim. şahsen cristal renge bayıldım. gri-yeşil çok doğal bir duruşu var. ayrıca çok rahat. günde 8 saat bilgisayar karşısında çalışmama, üzerine de 3 saat daha takmama rağmen rahatsız etmediler. $indir (2).jpg Eki Görüntüle 745989

bende yeni lens kullanmaya başladım soloticayla aslında hata ettim internetten sipariş vermekle denemeden aldım gold serisinden platinium grey rengi çok doğal dursun ve de rahat olsun istiyordum. doğallık konusunda malesef yakından belli oluyor damarlı çünkü. rahatlık açısından da etrafı buğulu görüyorum hafiften de acı veriyor ama daha takalı 3gün oldu yeni olduğu için alışana kadar böyle olur dediler. takmaya devam edip beklicem bir süre daha rainbow u çok öven var hem doğal hem rahatmış. onuda bir düşün derim ben.

evet yaklaşık bir haftadır takıyorum solotica gold serisinin aylık lenslerini. şimdi çok rahatım 10 saat bile dursa sorun olmuyor. bazen hafiften bulanıklık yapıyor ama dert değil. bundan sonrada yıllık olanlarını alıcam soloticayla devam..

X