slm kızlar bugün ilk defa renkli lens taktım ama çok rahatsızım çünkü çok bulanık görüyorum sizce bu neden oldu aranızda bunu yaşayan başkaları da varmı ve bu sorun geçer mi
hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar galiba boşluk dar geliyor gözbebeklerim biraz büyük çünkü
canım peki pupil boşluğu geniş olan ve fiyatı fazla pahalı olmayan bir lens markası önerebilir misin
kızlar çok soru sordum biliyorumama lens hakkında hiç bilgim yok ve sizden başkasına sorup öğrenme imkanımda yok ve bir soru daha sormak istiyorum ben yıllık lens almaya karar verdim yalnız yıllık lensler tekli satılıyor ve tabi böyle pahalı oluyor peki neden tekli satılıyor yıllık lensler
Arkadasim cozum buldunmu bende bl kullaniorm ama ck takmiyorm cunku bulanik goruyorum gecen gun optikce gorunce sordum goz doktoruna git dedi sorun olabilirmis sanmiorum gormeyle alakali olsun sanirim bl ta sorun net gorebildigin lens bulunca habrr verirmisin sanirim goz capimiz buyukBende baucsh lomb aldim dun ilk defa taktim ve bulanik goruyorum ne yapmam gerek bilmiyorum