Merhaba bir arkadasimin tavsiyesi uzerine freshlook saf ela aldim fakat her yeri bulanik gordum alisir diye 4 gun taktim bekledim olmadi artik doktora gittim lens kullanmana engel bir durum yok dedi capini olctu dia 8.5 bc 14.2 cikti.Ayni zamanda goz kurulugu var bende. Doktor oksijen gecirgenligi yuksek olan marka al dedi benim sizlere sorum acaba hangi marka lens almaliyim lensin gozumde oldugunu hissetmek istemiyorum bu freshlook cok berbatti heryer bulanik ve gozumde bir agirlik cikarip atasimm geliyordu.Lens kullananlar gozunuzde lens oldugunu hissediyormusunuz bana yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler..
Merhaba. Bende Solotica hidrocor ambar ile solflex natural colors ocre var. Bugun aldım (18 Ağustos 2017), bir kez denemek üzere taktım ve renkleri bana olmadıgı için satmak istiyorum. Hidrocor'u 240, Solflex'i 90 tl'ye verebilirim. Bursadayım.
Ben 8 senedir lens kullanıyorum ama rengi şeffaf gözlerim bozuk olduğu için.Size önerim göz kuruluğunuz varsa kullanmayın kuruluk körlüğe kadar gidiyor.Ama diyorsanız ki illa kullanacağım suni gözyaşı alabilirsiniz eczaneden sabah akşam sürekli kullanabilirsiniz.Lens olarak acuvue qasys kullanıyorum.Renkli serisi var mı bilmiyorum bu markanın ama bir keresinde hediye renkli lens vermişlerdi bu markanın mıydı hatırlamıyorum isterseniz bir araştırın.8 senedir aynı markayı kullanıyorum ve memnunum.Her yeri bulanık gördüm demişsiniz lensin hijyenine ve markasına çok dikkat etmeniz gerekiyor vs bunları biliyorsunuzdur zaten.Bunlar görüşü etkiler ve gözünüze onaramayacağınız rahatsızlıklar verebilir.Eğer bir daha görme bozukluğu yaşarsanız kullanmamanız bence sizin için daha iyidir.