renkli harflerim yok

.............................................................................

oooooooffffffffffffff ol artık yaaaaaaa

Kod:
[HTML][table="width: 500, class: outer_border, align: left"]
[tr]
	[td]ooof oooff[/td]
	[td][/td]
[/tr]
[tr]
	[td][/td]
	[td][/td]
[/tr]
[tr]
	[td][/td]
	[td][/td]
[/tr]
[/table]
:49:[/HTML]

kontrol paneli - seçenekleri düzenle - çeşitli seçeneklerin ordan yaptım smiller çıktı ama renk olmuyor :50:

Ben yapıyorum ama ya olmuyor, yada gözükmüyor kendi yaptıklarım. Mesela şuan renkli yapacağım. Olmuş mu?

Ben yapıyorum ama ya olmuyor, yada gözükmüyor kendi yaptıklarım. Mesela şuan renkli yapacağım. Olmuş mu?

canım sırası ile anlatayım sana
kullanıcı kontrol paneline gir ordan sol tarafta hesabım linki içerisinde seçenekleri düzenle ye gir
oradan aşağıya in çeşitli seçenekler başlığı var seçili olan maddeyi Standar Editör Tollbar yap . sonrasında sen yorum yazarken alta gülücük simgeleri geliyor onları kullanabilirsin yazı rengi içinde yazdıklarını ctrl a yapıp yani tümünü seçip font tan rengini değiştirebilirsin ...dene bakalım

benim renkli harflerim vardı ama artık renkli yazamıyorum ne olacak nasıl düzelticem:5::5:

renkli yazılarım YOOOOkkkkkkkkkkkkkkk...............................

benim renkli harflerim vardı ama artık renkli yazamıyorum ne olacak nasıl düzelticem:5::5:

renkli yazılarım YOOOOkkkkkkkkkkkkkkk...............................

MelekİMMM............bEN DE de yoktu.DEneme amaçlı yazdım buraya ve yazımı yazdıktan sonra CTRL A tuşlarına basıp , renk seçtim ve yazım renkli çıktı......SEn de dene.............:36::36::36:

Back