yorum yaparken digerleri gibi renkli harf kullanmak istiyorum
ama yok
nasil oluyor?
belli sayida mesaj mi yazmam gerek bilmiyorum.
tesekkür ederim
deneme yok olmuyor tum yazı taranıyor ama a ma cıkmıyor
Nasıl A çıkmıyor. :)
Şu yazıyı yazdığınız kutunun üzerinde minik minik bir sürü icon yok mu :/
Nasıl A çıkmıyor. :)
Şu yazıyı yazdığınız kutunun üzerinde minik minik bir sürü icon yok mu :/
Kod ekleKod:metin etiketi HTML-Kodu ekle [HTML] Table Table Properties Delete Table Insert Row Before Insert Row After Delete Rows Insert Column Before Insert Column After Delete Columns Subscript Superscript Insert Horizontal Line [quote="bal, post: 23725643"][COLOR=#800080][I][B]Nasıl A çıkmıyor. :) Şu yazıyı yazdığınız kutunun üzerinde minik minik bir sürü icon yok mu :/[/B][/I][/COLOR][/QUOTE] Auto-Saved . Mesaj Simgeleri: Simge kullanma Mesajınız için listeden bir simge seçebilirsiniz . goruntu budur :/
Yazınızı yazın; ctrl A ya basın. :) Font-Size *n yanında bi A harfi var; oraya tıklayıp istediğiniz rengi seçin. :)
BU özellikleri kullanabilmeniz için
Kullanıcı paneli - http://www.kadinlarkulubu.com/usercp.php
Seçnekleri düzenle - http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editoptions (direk bu linke tıklayabilirsiniz)
sayfasına giderek "Çeşitli Seçenekler" başlığı altında "Mesaj Editörü:" seçeneğini "Basit Editör - Sadece text alanı" haricinde diğer iki seçenekten birisi seçerseniz smile ve toolbar ı görebilirsiniz. (Ben sizin için yaptım)
bu sorun duzeldi
burda cevap alamadim ama
gerekli paneler görünüyor su an bende
bayadir kullaniyorum
ozman bana nıckın altındakı rutbe degısmeyı anlatımısın nasıl olucak :/
Yazınızı yazın; ctrl A ya basın. :) Font-Size *n yanında bi A harfi var; oraya tıklayıp istediğiniz rengi seçin. :)
alduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:)))))))))jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?