renkli harflerim yok

hausfrau

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
1.395
8
0
Diğer
yorum yaparken digerleri gibi renkli harf kullanmak istiyorum
ama yok
nasil oluyor?
belli sayida mesaj mi yazmam gerek bilmiyorum.
tesekkür ederim

Yazınızı yazın; ctrl A ya basın. :) Font-Size *n yanında bi A harfi var; oraya tıklayıp istediğiniz rengi seçin. :)

kolay cvplanın yanında altında ustunde hıc bır sey yok :( topu topu 9 sımge var oda konu basına yapısıyor :(

Kontrol Paneli - Seçenekleri Düzenle - Çeşitli Seçenekler bölümünde Mesaj Editörü'nü Standart Editör-Toolbar olarak değiştirin

Nasıl A çıkmıyor. :)
Şu yazıyı yazdığınız kutunun üzerinde minik minik bir sürü icon yok mu :/

Açtığınız konuların ve/veya mesajlarınızın ASLA silinmeyeceğini unutmayın !
Başlık:
.
Nasıl A çıkmıyor. :)
Şu yazıyı yazdığınız kutunun üzerinde minik minik bir sürü icon yok mu :/

Rich Text EditorEditor Toolbars Remove Format Paste as plain text Paste from WordFontFontSizeSize Text Color Undo Redo Spell Check Bold Italic Underline Align Left Center Align Right Insert/Remove Numbered List Insert/Remove Bulleted List Decrease Indent Increase Indent Link Email Unlink Insert Image Insert Video Alıntı yap
Kod ekle
Kod:
 metin etiketi HTML-Kodu ekle [HTML] Table Table Properties Delete Table Insert Row Before Insert Row After Delete Rows Insert Column Before Insert Column After Delete Columns Subscript Superscript Insert Horizontal Line 
[quote="bal, post: 23725643"][COLOR=#800080][I][B]Nasıl A çıkmıyor. :)
Şu yazıyı yazdığınız kutunun üzerinde minik minik bir sürü icon yok mu :/[/B][/I][/COLOR][/QUOTE]

Auto-Saved 
 . 
Mesaj Simgeleri:

Simge kullanma

Mesajınız için listeden bir simge seçebilirsiniz
. goruntu budur :/

Yazınızı yazın; ctrl A ya basın. :) Font-Size *n yanında bi A harfi var; oraya tıklayıp istediğiniz rengi seçin. :)

Alıntıdır

BU özellikleri kullanabilmeniz için
Kullanıcı paneli - http://www.kadinlarkulubu.com/usercp.php
Seçnekleri düzenle - http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editoptions (direk bu linke tıklayabilirsiniz)

sayfasına giderek "Çeşitli Seçenekler" başlığı altında "Mesaj Editörü:" seçeneğini "Basit Editör - Sadece text alanı" haricinde diğer iki seçenekten birisi seçerseniz smile ve toolbar ı görebilirsiniz. (Ben sizin için yaptım)
:54:

bu sorun duzeldi
burda cevap alamadim ama
gerekli paneler görünüyor su an bende
bayadir kullaniyorum:nazar::nazar::nazar:

Back