Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yorum yaparken digerleri gibi renkli harf kullanmak istiyorum
ama yok
nasil oluyor?
belli sayida mesaj mi yazmam gerek bilmiyorum.
tesekkür ederim
deneme yok olmuyor tum yazı taranıyor ama a ma cıkmıyor![]()
Nasıl A çıkmıyor. :)
Şu yazıyı yazdığınız kutunun üzerinde minik minik bir sürü icon yok mu :/
Nasıl A çıkmıyor. :)
Şu yazıyı yazdığınız kutunun üzerinde minik minik bir sürü icon yok mu :/
Kod ekleKod:metin etiketi HTML-Kodu ekle [HTML] Table Table Properties Delete Table Insert Row Before Insert Row After Delete Rows Insert Column Before Insert Column After Delete Columns Subscript Superscript Insert Horizontal Line [quote="bal, post: 23725643"][COLOR=#800080][I][B]Nasıl A çıkmıyor. :) Şu yazıyı yazdığınız kutunun üzerinde minik minik bir sürü icon yok mu :/[/B][/I][/COLOR][/QUOTE] Auto-Saved . Mesaj Simgeleri: Simge kullanma Mesajınız için listeden bir simge seçebilirsiniz . goruntu budur :/
Yazınızı yazın; ctrl A ya basın. :) Font-Size *n yanında bi A harfi var; oraya tıklayıp istediğiniz rengi seçin. :)
BU özellikleri kullanabilmeniz için
Kullanıcı paneli - http://www.kadinlarkulubu.com/usercp.php
Seçnekleri düzenle - http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editoptions (direk bu linke tıklayabilirsiniz)
sayfasına giderek "Çeşitli Seçenekler" başlığı altında "Mesaj Editörü:" seçeneğini "Basit Editör - Sadece text alanı" haricinde diğer iki seçenekten birisi seçerseniz smile ve toolbar ı görebilirsiniz. (Ben sizin için yaptım)
bu sorun duzeldi
burda cevap alamadim ama
gerekli paneler görünüyor su an bende
bayadir kullaniyorum![]()
ozman bana nıckın altındakı rutbe degısmeyı anlatımısın nasıl olucak :/
![]()
Yazınızı yazın; ctrl A ya basın. :) Font-Size *n yanında bi A harfi var; oraya tıklayıp istediğiniz rengi seçin. :)
alduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:)))))))))jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj