Gelinlik Ayakkabısı renkli gelin ayakkabım

gmzvrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
102
0
46
Sakarya
kızlarrr bu yaz evlenicem gelin ayakkabımı aldım şimdiden :))

kemal tanca mercan rengi bi ayakkabının rengine vuruldum gelinliğimin altına alıverdim :))

sizce nasıl olur yorumlarınızı merak ediyorummm :))

işte aldığım ayakkabı..

gelin çiçeği de uysun diye yakın renklerde olur ya da rengarenk aşağıdaki gibi bir şey olabilir..

fikirlerinizi bekliyorummmm

çok güzel bir seçim yapmışsın hayatım. çok orjinal. çiçekte güzel. mutluluklar dilerim şimdiden.

harika tam benım tarzımm :)

bende mor ortanca çiçeği ve mor ayakkabı ıstıyorum kısmetse

valla gelinlikte böle bi kombine ilk görüyorum :)))

değişik güsel olmuş canımm ,farklılık iyidir

güzel görünüyor renki jelibon gibi hımm çiçeklerde çok hoş güle güle giy eğer tekrar evlenirsem cırtlak penbe ayakkabı alırdım

süper bencee bayılırım bu renge sakın fikrini değiştirme :)) kolay gelsin şimdiden

Bende aynı şeyi düşünüyodum benim gibi düşünenler varmış neyseki ama ben pembe istiyorum

hımmm mercan gerçekten güzel bir fikir. ben ayakkabıyı çok beğendim, klasik ve şık. ancak uygun çiçek bulmanız biraz zor olabilir. ben fuşya ayakkabı aldım, gelinbuketimi ise internetten ayarladım. googleda "gelinbuketlerim yapay ve canlı facebook" diye arama yaparsınız karşınıza çıkacak kişinin fotoğraflarına bakabilirsiniz, ancak onun istediğiniz buketi yapabileceğini düşünüyorum.

ayyy çok rahatladım.. dedim görünce davetliler deli mi bu gelin dicek :))

kuralları yıkmak lazım biraz :))

canım çok sağol adresimler için bakalım buket olayını baktım netten en yakın resimdeki şekilde var..

vala renkli ayakkabı olayı harika benim yıllardır bu düşünce var kafamda
niye beyaz giymek zorundayız ki renkli olmak iyidir

Benim de çok hoşuma gidiyor ben de mor ya da fuşya ayakkabı ve çiçek kullanmak istiyorum düğünümde.

çiçek çok hoşlar

bende begendım zaten kırmızıyıda ck severım ve kırmızının tonuda cok guzelmıs.hersey gonlunce olsun

ben çok beğendim güzel seçim olmuş hem modayada uygun
şimdiden mutluluklar dilerim güle güle giy..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…