• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Renkli Çıtçıt / Boncuk

yasmin29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2011
9
0
36
İstanbul
meraba kızlar..16 yaşında bi kızım var tutturdu saçlarıma renkli röfle attırıcam diye.açıkcası bende istemiyorum kötü bişey yaptırmasını saçlarına.zaten rengi çok güzel açık kumral bari sarı attır diyorum yok diyo o zaman renkli çıtçıt al diyo..acaba sizin bildiğiniz böyle renkli çıtçıtlar var mı? valla biliyosanız çok makbule geçer en azından saçını boyatmasından iyidir..

Saçlarının uçlarını renkli boyaması sorun olur mu sizin için? :26:
Hemen akıyor, soluk bir renge dönüyor zaten. Olmadı uçlarını kesersiniz. Benim kardeşim 14 yaşında, saçlarının uçlarını fuşya yaptık, iyi oldu hevesini aldı, okulda da bir şey demediler. Okul sorun olmaz zaten artık yaz geldi. Kızınız 16 yaşındaymış, öyle çok küçük de değil, hevesini alması için uçlarına renkli balyaj attırabilirsiniz. O yaşlarda kötü durmuyor uçlara atılan renkli balyaj, aksine yaşına yakışıyor bana göre. :34:
Ama asla boyatmak istemiyorsanız renkli çıtçıtlar var tabi ki. Her hangi bir perukçuya veya çıtçıt/postij satılan bir yere danışabilirsiniz.

saçlarını boyatması sorun değil ama öyle rengarenkte yapsın istemiyorum.bi kaç yere sordumda bulamadım renkli çıtçıt eğer yine yoksa mecbur aralarına bi kaç tane attırmasına izin vericem :)

saçlarını boyatması sorun değil ama öyle rengarenkte yapsın istemiyorum.bi kaç yere sordumda bulamadım renkli çıtçıt eğer yine yoksa mecbur aralarına bi kaç tane attırmasına izin vericem :)

Eğer çıtçıt bulamazanız size tavsiyem diplere fazla yaklaşmayacak şekilde uçlarına renkli balyaj attırmanız. Rengarenk yaptırmayın, bir renk belirleyin onu yapsın sadece. Zaten renkli boyalar inanılmaz çabuk akar, bir kaç yıkamaya solar. Geriye kendi doğal renginden bir kaç ton açık saç uçları kalır. Onlardan rahatsız olursanız, kestirirsiniz. O yüzden boyadığınız kısım fazla uzun olmasın.
Bizim bir konumuz var renkli saçlarla ilgili. Oraya bir gözatın. Bazı örnekler çok uçuk ama bazıları tam kızınıza göre. O konuda su bazlı boyaların özelliklerini, markalarını ve tecrübelerimizi paylaştık, fikir olur sizin için de. :34:
Konunun linki;

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/449261-saclarinda-farklimarjinal-renkler-deneyenlerdenemek-isteyenler.html

Back