Renkli aile kartpostalları,doğum,düğün,doğumgünü,fotoğraf ve video hizmetleri

goncak4

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
554
1
316
Mesleğim doğum fotoğrafı çekmek.bu fikir de bu şekilde ortaya çıktı.doğumunu çektiğim ailere paketimde bir de kapı posteri veriyordum.ailelerin çok hoşuna gidiyor hatta yedek bastırtıyolar anneanne,babaanneler için de birer tane istiyorlardı.kapıda gören diğer aileler de kendi bebekleri için rica ediyorlardı.tabi fotoğraf paketinde olunca küçük rakamlar çıkmadığından vazgeçiyorlardı.sonra düşündüm ve fotoğraf hizmeti almayan aileler neden sahip olmasın bu şirin tasarımlara dedim.ve doğumunu yapmış anı olarak böyle bir belge saklamak ya da bebeğinin odasına asmak isteyen,doğumgünü kutlamalarından anı olarak saklamak isteyen herkes,sevgililer gününde sevgilisine hediye yaptıran,hatta doğum yapan arkadaşına sürpriz hediye olarak bu tasarımlardan yaptırmaya başladı.hem de çok ekonomik bi fiyata:)
fotoğraf çekimi ve video klip hizmetlerimi İzmir'de yaşadığımdan sadece İzmir'de verebiliyorum.ancak elinizde kendi çektiğiniz videolarınızı derleyip gönderirseniz yine ekonomik rakamlara video klip yapabilirim.örnek video klibini görmek isteyenler olursa gönderme imkanım olur.hatta izlemenizi tavsiye deirim çünki hem çok sevimli ve eğlenceli hem de duygusal klipler:)
Buraya aile kartpostallarının(kapı posteri-25-35 ebatlarında 200 gr.mat kuşe kağıda basılı) birkaç örneğini yükleyeceğim.zamanla farklı tasarımlarımı da ekleyeceğim.

Bizlere bu fırsatı sunan sevgili KK'ya ve tüm girişimci kadınlara sevgilerimi sunuyorum ve başarılar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…