Yatak Odası Dekorasyonu renklerin dilinden anlayan arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz

kelebekmavisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2011
46
0
36
Ankara
arkadaslar yeni evimizi kuruyoruz yatakodamın duvarları toz pembe (aslında hic sevmedigim bir renk ama duvarların rengini degiştirmem söz konusu dahi degil) cok büyük bir oda degil ama orta karar bir oda. ne renk yatak takımı alsam da aynı zamanda hem huzuru sağlasam hemde toz pembe duvarlarım göze batmasa.. fikirlerinize ihtiyacım var. tüm fikirlere acıgım bana yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşım toz pembe çok soft bi renktir buna çok parlak yada çok koyu bi renkle harman edersen huzur olmaz oda canlanır. toz pembeyi beyaz bi yatak örtüsü toz pembe abajurlar toz pembe perde ve beyaz bi tülle dekore edersen gayet soft rahatlatıcı bi oda yapmış olursun:) ayrıca toz pembeye krem rengi şampanya ve özellikle ekruda çok iyi gider:)

toz pembe derken inşallah yumuşak bir tonudur kastettiğin.eğer öyleyse harika bir yatak odası kurabilirsin sanırım.yatak odası takımın beyazdan ziyade vanilya kırık beyaz olabilir.yatak örtünü yine duvar renginde tatlı uçuk bir pembe alabilirsin.halıların fazla desenli olmasın yine kırık beyaz bir halı seçebilirsin.zemin rengi nedir bilmiyorum eğer yerler akçaağaç yada beyaz tonlardaysa halını bu sefer yatak örtün gibi yapabilirsin.oturma odası olsa pembeye zıt renler seç dicem ama (mesela kahve çok yakışıyor pembeye) soft istiyorsan zıt renkler kullanmıcaksın.tüllerin storlarında artık kırık beyaz gibi düşünülebilir.çünkü duvarların pembe bide tüller pembeli olmasın bence..nacizane fikrimiz tabii

Bence pembeyle bütün renkler gayat güzel kombinlenebilir. Beyaz, yağ yeşili, sarı, kahve, krem, gri vs vs vs.
Fakat eşyalarını daha sonra farklı renkte duvarlarla da kullanmak için beyaz ya da krem almanı öneririm.
Duvar renginin tonunu bilemiyorum ama arşivimden bir kaç resim paylaşıyorum, umarım yardımcı olur

Eki Görüntüle 302574

çok hoş odalar
bu ton pembe ya da mavi düşünüyorum ben de.kırık beyaz esyalarla güzel oluyor

Benc epembe yatak odasına uyum sağlayan en güzel renk çok sade göz yormayan dinledirici sakinliği yüksek olan bir renk güzle bir seçim yapmışsın bana kalırsa pembeyle her rengi kombin edebilirsin bende yatak odam olursa mutlaka pembe tonlarında yapmayı düşünüyorum şimdiden ufak bir aksesuar ile işe başladım bile mesela pembe yatak örtüsü sade ama olacak alabilirsin.pembe beyaz perde ile tamalayabilirsin.iki komodine ise mor aksesuar koyabilirsin sade mor düz bir halı ile şahane bir odan olur.ben pembe ile moru kombin etmeyi düşünüyorum.ki renklerin insanlar üzerinde etkilerini bayağı araştırmış biri olarak bu iki renge karar verdim.sık sık takipederim renklerin etkilerini canım.

Pembe pasif ve soft bir renk olduğu için onu zıt keskin bir renk ile tamamlaman gerekir.pembe ile mor...pembe ile mavi..pembe ile beyaz...pembe ile yeşil..hem sade bir yatak odası yapmış olursun hemde dinlendirici bir odan olmuş olur. Illa yatak odam güzel şahane şık olsun diyede asla koyurenkleri tercih etmem önemli olan uyuyacağım zaman ve günün bütün yorgunluğunu aldığım odamın dinlendirici olması önemli benim için .

bnm yatak odamın duvarlarıda pembe mobilyalarım beyaz avizem tüylü pembe halım iri çicek desenleri var pembe tülüm ve yatak örtüm de kırık beyaz bence pembe yatak odasında en dinlendirici renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…