• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu renkler konusunda yardım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

hunter7

şükür...:))
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
3.639
8.253
773
selam kızlar,evimin tadilatı bitmek üzere..sıra eşyalara geliyor.her oda için bir fikir oluştu gibi.

genel ağırlık beyaz,antre beyaz ve turkuaz ile renklendireceğim.mutfak beyaz ve antresit

,banyo aynı şekilde beyaz ,gri ve siyah.yatak odalarında ağırlık.krem olacacak amaebeveyn

odasına fuşya ve pembeyle,oğlumun odasını ise lacivert ve mavi tonlarıyla renklerdirmeyi

düşünüyorum.

şimdi gelelim asıl konuya salon ve oturma odası aynı yani 1 odam var.burayı kahve bej

tonlarında döşemek istiyorum.duvarlarda kum beji olacak.evin bütünlüğü bozulur mu sizce?

antreden salona bir kapı açılıyor.yani kapısı kapandığında salon gözükmüyor.

arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum..

aslinda kafanizdaki düsüncede güzel,duvarinizin rengine uygun mobilyalar secdiyseniz eger bence cok sik duracakdir.her oda rengarenk olucak sanirim bunun avantaji her odanin ayri bir atmosferde olmasi olacakdir kesin.evin bütünlügüne gelincce bence bozulmaz.cünkü her odaniz ayri renk ve renklere gore esyalarla düzenlenecekse cook sik durur.ama kombinasyonu iyi kurmak gerek yinede kafanizda iyice ölcün bicin sonra keske demek istemiyorsaniz.bence güzel anlattiginiz gibiyse.allah gule gule oturtmak nasip etsin ins.

teşekkür ederim canım.senden başka kimse de cevap vermemiş.

rica ederim ne demek fikir alisverisinde bulunmayi cok seviyorum.bir nebze olsun yardimci olabildiysem cok sevinirim..

benim evim öyle şu anda,
salon kesekağıdı,
antreler kum beji azıcık daha açığı yani,
yatak odası pembe,
kızımın odası lila (mobilyası beyaz )
oğlumun odasını da turuncu boyatmıştım.
ilk başlarda hoşuma gidiyordu, şimdi sıkıldım
yeni evime taşınıyorum odaalarımın hepsini tek renk kum beji boyattım. çok güzel oldu (tabi bana göre)

Back
X