Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Renk ve model sorunuuuuuuu kızlar yardım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Always_My_Hearth

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2011
761
103
Kızlar bunlar benim koltuk takımım hem salon hem günlük odam olacak bir tek tekli berjerleri pudra yada pembe yaptıracağım çiçekli çok karışık olacak ben odam cıvıl cıvıl renkli olsun istiyorum bu yüzden bu iki renk sandalye çok hoşuma gitti ona göre de bir masa ayarlayacağım sizce nasıl renk sandalye modeli renklerdirmeyide odada kırlent ve dekorasyon ürünleriyle yapmayı düşünüyorum

ben de desenli berjer sevmiyorum. hele ki odayı aksesuarlarla dolduracaksan en iyisini düşünmüşsün. sandalyelerin tarzı hoş. eğer koltuklar pudra-pembe gibi renkte olacaksa sandalyeleri 3. bi renk olması açısından mavi tercih ederdim ben. berjerle sandalye aynı renk farklı ton iyi olmaz heralde. ben çok anlamam :) başarılar saygılar...

Renklere bayildim yahu ama soruna gelecek olursak orda bişey diyemem sanki pembe olursa cok bogar gibi benimde hali sorunum var aslında komple sorunluyum daha Koltuk tak.rengine karar vermedim ama y.odası ünite masa beyaz olacak hazır konuyu bulmusken iliştirim kendimi

Acaba daha koyu murdum sandalye olabilir mi yada çok kafan karışır sa beyaz olsun

Ay canim daha halıya hiç girmedim ben ya beyazdan da sıkıldım herkesde beyaz artık yatak odam da beyaz benim ben evliyim zaten 5 yıllık yeni evime çıkacam canim eşimin ailesi ile oturuyoruz şimdi oda rengarenk olsun istiyom aman onu onu kombinle bunu buna şey yap eşim bıktı yazık

3. Bi renkde aslında koyu mor düşünmüştüm canım 4 sandye düşünüyorum biri beyaz biri turkuaz biri pudra pembe biri koyu mor

Bak bu benim koltuğun farklı rengi hoş duruyor buda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…