Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu renk uyumu

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

seker_89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
205
0
96
36
İstanbul
$vincent-avangarde-koltuk-takimi-b3.webp

mrb iyi günler ben misafir odam için bu takımı aldım duvarlarım kirli beyaz gümüşlük ve masamda beyaz yanlız halı ve perlere karar vermedim farbelalı istiyorum yan fonları falanda siyah ve gümüşlü bi şekilde halıyıda gümüş beyaz ve siyah şeklinde sizce uyumu nasıl olur perde ve halıları kombin etmek istiyorum sizce nasıl olur

Eklentiler

• $pr_01_4586_max.webp
    $pr_01_4586_max.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 355
Son düzenleme:
oturma odası içinde o köseyi uyarladım fakat renklerini deiştirerek kırmızı beyaz ve siyah yaptım onun icin kruvaze perde ve aynı renklerde halısını aldım siyah beyaz bi ünite vee siyah tv odamın resimlerni yerleştigi zaman eklicem ama renk uyumlarında krarsızım :((

Canım öncelikle salon takımın çoook güzel hem rengi hemde modeli güle güle kullanmak nasip olur inş.gri sade ve nötr bir renktir ve her renk ile koılayca uyum sağlayabilir bu nedenle hareketli bir ortam istersen bu salona uygun olarak siyah.kırmızı .mor .mürdüm renklerini kombin edebilirsin yada sade doğal hafif bir ortam istersen uçuk pembe,turkuaz,açık yeşil,lila,süt kahverengi gibi renkleri kombin edebilirsin .salon ve oturma odası takımların çok güzel salonunu ne kadara mal ettiğini öğrenebilirmiyim bu arada:1:

inan tek tek fiyatlarını hiç sormadım köse takımı oturma grubu masa ve gümüşlük 12.000 mal oldu evii bi yerleştirsem bende rahatlıcam nasıl olucak nasıl biticem diyeee kendimi yedim renkler uyucak mı diyee pooffffff

birinci resimdeki koltuktan arkadaşım salonuna almıştı.resimdekinden çok daha güzel gerçeği.
ben ce de salona daha iyi gider.

Back
X