• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama renk tutturamamaktan bıktım kızlar bir yardım eli uzatın! (resimli)

btl14

HUZUR....
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
1.074
158
123
Bursa
daha öncede naz elmasın saç rengi şeklinde yardım istemiştim arkadaşlar sağolsunlar yardımcı oldular ama benim saçımda bir terslik var tutmuyor (= açık kumral ve karameli karıştırdım hiçbişey farketmedi bende dahada açılsın diye nötr boyayla tekrar açtım ama biraz açılmaktan başka bi işe yaramadı..saçlarım önceden röfleleydi sırasıyla koyu kumral çikolata kahve ve bronz kahve boyadım ve üzerine dediğim gibi en son açık kumral ve karamel boyadım
ben daha açık asla turuncluk dorelik olmcak bir renk istiyorum
açık renkler istiyorum artık benimde güzel ohh dediğim bi saç rengim olsun istiyorummm (= $SAM_0279.jpg buda saçımın gün ışığındaki hali beni bu turunculuktan ve karmaşalıktan kurtarın kızlar (= :69:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 216799 Eki Görüntüle 216800 sen istersen kuaförünü değiştir belki o tutturamıyordur

cnm ben kendim boyuyorum saçlarımı kuaföre gitmiorum..kuaför maceralrım çok kötü geçti o yüzden cesaret edemiyorum..bursadada adam gibi bir yer yok boyatmak için..senin saçlarınında rengi çok hoş ama bakırlık var gibi duruyo ben turuncudan gram dahi olsun istemiyorum (= nişanlım izin verse ben yapıcağımı biliyorum şu saçlara ama onunda fikirleri girince araya olmuyo (=

neslihan sen dorelik ve turunculuk hic olmuycak demişsin ama olmasını istiyorum diye koydugun fotoların hepsinde dorelik var bi yanlısın var sanırım.

hiç turuncluk olmasın diyorsan acık küllü kumral öneririm ama bu fotolardaki gibi olmaz

ewet turunculuk istemiyorum demişsin ama koyduğun renkler turuncu içeren renkler sarı istiyorum deseydin neyse.
sen git bi bakır rengi boyayla boya hemen tutar..ama kızıl içermeyen bi bakır tonu daha icat edilmedi cnm D:

resimlerde belli olmuo ama kendi saçlarımın dipleri resmen turuncu gibi..ben hepsi düz renk olsun ve turuncu yansımalar olmasın istiyorum..ortadaki resmde turunculuk var sanırım evet (= ama diğerlerinde bakırlık yokki..ayrıca ben saçımı alıp bakır boyasam resmen tupturuncu olurum benm istediğim ve gösterdiğim saçlarla alakası olmaz..kızıl içermeyen bakır olmadığını bende biliyorum cnm..bana formdaki arkdşlar karamelle açık kumralı karşttr olur demişlerdi oda diplerimde turunculuk yaptı..kastım oydu..nyse yinede sağol..

Back