• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Renk seçimi

ttk

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2011
333
13
318
K.K.T.C.
resmi kaldıramadım ya amaan.

Eklentiler

• $307772_2433775596881_1813886113_n[1].jpg
    $307772_2433775596881_1813886113_n[1].jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:
ilk boyanı siyah yapma aman diyim. ben yaptım çok pişman oldum. kahverenginin çok güzel tonları var toffee ya da gizemli kahve olabilir bence çok hoş ya da açık renk de kullanırım diyosan palettein altın parıltılı bal rengini tavsiye ederim süper bi renk:) çok fazla bilgim yok boyalar konusunda. arkadaşlar yardımcı olacaktır :))

selam canim kafanada hicmi düsündügün renk yok ?? sacinde hic boya olmadigindan istedgin renkler cok radikal olmadikca kolayca ulasa bilirisn... biraz acik kahvelere yada cikiolata kahvesi.. bence sana kizilikda gider...

yaşın kaç bilmiyorum ama, maden yaşın genç ilk boya için çok açık renklere gitme derim..
çikolata kahve ve kumral tonlar olabilir...

arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için.

ben de kahve ve koyu kumral düşündm baya bronzlaştım açar da biraz ama içinde kızıllık olsun istemiyorum. benim kadar esmer birinde kızıl parıltıyı bile çok itici buluyorum. çok radikal bişi de düşünmüyorum. yaşım 21.

canım..bende esmerim koyu kumral en fazla kumrala kadar gidebilirim, ondan ilerisi hiç hoş durmaz..
koyu kumral kullanıyorum çok hoş..

Back