Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Renk Secenek..

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
Selam kizlar..
Parami biriktirdim koltuk aliyorum salon icin degilde oturma gurubu..

Kizim 2,5 yasinda
mobilyam mor beyaz
bu yuzden koltugumu daha sade bisi istiyorum en fazla yastiklari mor olsun istiyorum

Orda secip eve gelicem hayal kirikliligi olsub istemiyorum..

koltugun kol kisimlari deri kumasda yaptirabiliorsun oturma alanini bej rengi yastiklarida mor yaptirmayi dusunuyorum ne diyorsunuz kizlar?

Mor yastiklar - Bej oturma alani - Kollar Deri

Veya

Vizon oturma alani - mor yastiklar - deri kollar

Kumaş ne secmeliyim kizlar..

Ustunude ortmeyi dusunuyorum kizlar..

Baska bi oneriniz varsa sevinirim..

Birde acik tonlardami secmeliyim koyumu bilemedim ama mobilyam mor beyaz oldugunu icin her renk olmuyo..

Yardimlarinizi bekliorum kizlar

Son düzenleme:
Canım mobilyanın resmi olsa aslında süper olurdu,daha güzel yorumlar alabilirsin. Benim koltuklarım vizon kenarlar krem deri ve çok memnunum. Vizon renk örtü de seriyorum çünkü 2 yaşında kızım var, o örtüler haftada 2 kere yıkanıyor malum. Mobilyan beyazsa bir de krem nasıl gider bilemedim. Deri kısımları beyaz düşünüyorsun değil mi?

Evt cnm deri kisimlari beyaz dusunuyorum cnm resmi var gistereym cnm

Bu krem rengi:

Bu vizyon rengi :

Buda purda pembesi :

Buda benim mobilyam cnm

Eklentiler

• 20150309_101241.jpg
    80,1 KB · Görüntüleme: 186
  • 20150309_101231.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 190
Vizon rengi kullanirsam ev soguk olur gibi hissediorum sicak atmosfer olsun yinede ama nasil

Dahada bastel tonlarinda bi pembemi secsem mor rengine uyan daha acik ve kollari deri hmm :)))) nasil olur ki acaba

Koltuk takımındaki şu kahverengi şeritler göz yoruyor onların olmadıgı baska bir mobilya secme imkanınız varmı?
Aslında tek renk krem yada bej tonlarında bir oturma grubu
Üstüne mobilyanızla aynı tonda mor ve pembe kırlentler+gümüş rengi parıltılı koltuk şallarıyla çok şık bir oda olabilir.

Evt o kahverengi goz yorucu ama kampanyada diye bunu alicaz cnm...

Evt ben oturma alanini ya acik krem, acik vizon veya acik gri dusunuyorum kirlentleride mor renklerde ama oturma alaninda cekyati hangi renk yapacagima karar veremedim ustunu ortecegim bu yuzden krem mi yapsam acaba 2buyuk yastiklari pastel renk pudra kucuk yastiklarida mor dusunuyorum nasil olur ki ?

Bole gri renkli kirlentler ama koltuklar usteki resimdeki koltuklar..

Veya bej krem tonlarinda :

Koltugum fume rengi yaatiklar beyaz cnm iyu sevmismiyim bilmiorum acin renkten forumdaki konulari gezince vazgectim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…