• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Renk renk model model kabanlar, montlar

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.323
298
İstanbul
Hem çok az giyilmiş olup hem de hepsi çok severek aldığım ama klasik giyinmek zorunda olduğumdan kullanamadığım ürünlerdir. Çok severek kullanacağınıza eminim. :16:
Kürklü model dışında fiyatları 40 TL dir. Kürklü kahverengi model 45 liradır. Bedenleri 38 (M) bedendir. $a 004.jpg $a 001.jpg $a 002.jpg $a 003.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Oo Hayyal'im hayirli satislar. Ne güzel Kabanlar bunlar:21:

Son düzenleme:
Hem çok az giyilmiş olup hem de hepsi çok severek aldığım ama klasik giyinmek zorunda olduğumdan kullanamadığım ürünlerdir. Çok severek kullanacağınıza eminim. :16:
Kürklü model dışında fiyatları 40 TL dir. Kürklü kahverengi model 45 liradır. Bedenleri 38 (M) bedendir. Eki Görüntüle 892266 Eki Görüntüle 892267 Eki Görüntüle 892268 Eki Görüntüle 892269

canım bu uzuzn kahve kabanı dusunebılırımm.kalıbı nasıl ve tum boy uzunlugu kac acaba

canım bu uzuzn kahve kabanı dusunebılırımm.kalıbı nasıl ve tum boy uzunlugu kac acaba

Beli 40 cm. Ben 38 giyiyorum üstte ama en sıkı ayarda iken bana son derece rahat oluyor. Bir buyuk bedene de rahatça olur. Kaşe kumaş. Balon etek 84 cm boyu 62 cm de kol boyu var. Cok sıcak tutar gercek anlamda da tarz bir model.

Back