• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Renk önerisi :)

Gzemg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2017
13
1
1
Arkadaşlar merhaba, 1 yıldır ombreli saç kullanıyorum ilk zamanlar bayıla bayıla kullandığım sarıdan soğumaya başladım kuaföre gittiğim de sarıları cilayla baya koyulaştırdı ama ne yazıkki açıldılar şimdi ise açık kahve gibi duruyolar birkaç yıkamaya sarı olurlar.. Diplerim kendi rengim kestane tonu diplerime değdirmeyi düşünmüyorum ilkkez kendim boyuyacağım için kararsız kaldım.. Resimdeki saç rengine en yakın olabilcek renk önerileriniz nelerdir? Benim düşüncelerim Loreal kestane, Palette 4.0 kahve veya Palette koyu kestane .. peki sizce? Simsiyah değil daha yumuşak bir renk istiyorum siyaha yakın

Eklentiler

• IMG_2346.PNG
    IMG_2346.PNG
    222,5 KB · Görüntüleme: 77
siz olsaydınız kesinlikle grili ombre var ya onu tavsiye ederdim super olurdu. yumusak ton istiyorsanız kahve karamel güzel olur sanırım .

siz olsaydınız kesinlikle grili ombre var ya onu tavsiye ederdim super olurdu. yumusak ton istiyorsanız kahve karamel güzel olur sanırım .
Kuaförümde grinin yakışcağını söylüyor ama ben omreden çok sıkıldım koyu bir renk istiyorum :)

zemin açık oldugu için akacak zaten . O yüzden koyu kestane olabilir.

zemin açık oldugu için akacak zaten . O yüzden koyu kestane olabilir.
Bende öyle düşünüyorum. Diplerim zaten koyu kestane kendi rengim..Kuaförde Koyultturmama rağmen 1 haftada açıldı zaten o yüzden bir daha kuaföre para vermek istemiyorum. Teşekkür ederim fikrin için

Arkadaşlar hiç mi şu rengi tutturabilceğim saç boyası önerisi verebilcek yok

ben ton olarak 4.1 diyorum 20 oksidanla. boya olarak da l'oreal majirel olabilir çok ışıltılı, canlı sonuç çıkaran bir boya. igora için de çok güzel diyorlar ama övenler genellikle kızıl kullananlar o yüzden denemedim onu. kuaförde boyatacaksan da l'oreal inoa öneririm cnm, amonyaksız çok güzel 1 boya.....

bu arada boyandıktan sonra siyah gibi durabilir ama 1-2 yıkamaya böyle çok doğal koyu kestane tonu alacaktır korkma diye söylüyorum :))))) şimdi açık kumral-koyu sarı ama zamanında koyu tonları çok kullandım bu ilk koyu çıkma da yaşadığım bir durumdu.

Arkadaşlar hiç mi şu rengi tutturabilceğim saç boyası önerisi verebilcek yok
bu arada boyandıktan sonra siyah gibi durabilir ama 1-2 yıkamaya böyle çok doğal koyu kestane tonu alacaktır korkma diye söylüyorum :))))) şimdi açık kumral-koyu sarı ama zamanında koyu tonları çok kullandım bu ilk koyu çıkma da yaşadığım bir durumdu.
Ya çok teşekkür ederimmmm dediklerine bakcam canımmmm :))))))

Back