• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama renk önerisi

_Joey_

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2011
1.592
721
323
kızlar merhaba, daha önce de buraya konu açmıştım. röfle yaptırdım ve renginden hiç memnun kalmadım. sonra 2 kez boyadım 2-3 hafta arayla şuan saçlarım şu renk:

ben şimdi 8.0 ın içine çok az açık küllü kumral karıştırarak boyamayı düşünüyorum. sizce düzenli olarak böyle boyasam saçlarımın kendi rengi de açılır mı röflelerle beraber? son boyayışımda biraz açılma oldu doğal saç rengimde.. ama ben daha çok açılmasını istiyorum, kısacası saçlarıma zarar vermeden açık kumral olmak istiyorum.

Bana göre saç renginiz çok güzel. Ben olsam değiştirmezdim :1:

gerçekten mi, bana çok moral verdiniz. ben saç rengimin bir adı olsun istiyorum, ne bileyim mesela saçım açık kumral veya kumral diyebilmek isterdim. ama ne renk olduğu belli değil :) o yüzden sürekli aynı renge boyuyorum.

Gerçekten)) Ben kendim daha önce balyaj yaptırmıştım, buna benzer bi şeydi. Saç rengim kumral, balyajla birlikte altın, bal köpüğü renkli oluyor. Sizin ise saç renginiz daha koyu ama koyu saçlara da balyajı çok yakıştırıyorum, mesela röfleden daha güzel duruyor. Ben hatta o kadar beğendim ki kendim balyaj tekrar yaptırsam diye düşünüyorum :16:

Bende saçını ćok beğendim açık halinide merak ettim aralardakı açık tonlar ışıltı atılmış gibi duruyor ve çok hoş görünüyor :21:

Ayrıca sürekli açık renkle boyarsan gitgide açılır rengini kırar :34:

Saç rengin gayet güzel görünüyor.Birkaç yıkama sonra biraz daha açılır.
Bence boya iyice akana kadar bekleyip daha sonra boyayabilirsin.
Şimdilik saçını daha fazla yorma derim.

Back