• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Renk Önerisi

N0ram

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
986
6
118
Adana
Merhaba arkadaşlar ben buğday tenliyim saçımı siyahtan açıcı kullanmadan zamanla bu tona getirdim 3 seferdir altın karamel+garnier extra açık elmas sarısı karıştırıp boyuyorum $14122012006.jpg bu ilk boyandığı zaman yaklaşık 1.5 ay öncesi şuan bu tondan bir 2 ton daha açık bir karamel. Tenim soluk sanki bu renk daha soluk gösteriyor gibi geliyor. Bakır da yaptırmıştım $27042011276.jpg yakışmadığını söyleyince herkes değiştirip kendi rengi siyaha dönmüştüm. Kızıl bakır tonlar şuan çok çekici geliyor bana bu sanırım patlıcan moru kızıl karışımı bir renk ama bu kadar açmışken koyu tona dönüş yapmayı gözüm kesmiyor. $patlican-moru-sac-rengi-ve-modelleri-6.jpg

Bu rengin ne olduğunu bulamadım bilen var mı? $2012-saç-renkleri-ve-tenlere-göre-renk-seçimi-9.jpg

geldim asıl soruya karamel tonlarına devam etmeli miyim? Biraz bakırlık nasıl verebilirim? veyahut önerdiğiniz bir renk var mıdır?:44:

ilk rengin çok güzel ona dön hemde çok parlak duruyo......

Hangisi ilk resim mi saçım şuan o renk daha doğrusu açıldı güneşte altın sarısı karamel arası bir renk oluyor galiba. işte böyle $21012013075.jpg şimdi çektim biraz koyu duruyor evin içinde

Son düzenleme:
Back