- 11 Haziran 2020
- 267
- 701
- 33
- 37
- Konu Sahibi damlahanim22
-
Yaa aslında sarı insanısınız. Tonunuz nötr.Konu tam benlik,geçen yaz aşk alevine boyadım saçlarımı.İlk boyadığım zamanlarda çok güzel görünüyordu ve herkes tarafından çok begenilmişti.Evet bu renkler çok iddialı ve sürekli bakım gerektiriyor.Sonra küllü tonlara geçiş yaptım ve kızıl tonlardan bir nebze olsun kurtuldum ama şeytan kanıma girmiş olmalı ki şu anda deli gibi bir bakır yapma isteği var:)Cilt tonumu tam olarak bilmiyorum,o yüzden bir fotoğraf ekliyorum ve bakır konusunda deneyimli olduğunuz için sizden öneri bekliyorumEki Görüntüle 2967007
Sarı saç mı yoksa ten olarak mı?Bakır kötü mü olur yaniYaa aslında sarı insanısınız. Tonunuz nötr.
Bakır kötü olmaz ama sarı saç efsane olur. Şöyle sıcak bir sarı.Sarı saç mı yoksa ten olarak mı?Bakır kötü mü olur yani
Çok teşekkür ederim:)Bakır kötü olmaz ama sarı saç efsane olur. Şöyle sıcak bir sarı.
Merhaba bende bakır düşünüyorum. 38 yaşındayım sizce çok mu çılgın olurum. Bembeyaz tenli değilim ama açık tenliyim. Oldukça açık renkli yım..tavsiyenize ihtiyacım var.Ben çoook uzun zamandır bakır kullanıyorum. Evet koyu tende yaşlı gösterebilir ama açık tenlilerde bilakis genç ve canlı gösteriyor. Doğal saçlarım kumralken solgun görünürdüm, makyaj gereği hissederdim ama bakır öyle canlılık veriyor ki yüze, makyajsız bile harika görünüyorsun.
Konu sahibi de beyaz tenliyim dediği için önerdim:)
Ve belli zaman sonra renk oturuyor akmamaya başlıyor. Ben aylarca dip boya ile idare ediyorum, renk artık yerleştiği için.
Çok güzel karısınız hanımefendiBahsettiğim şarap kızılı bu
Ben bakıra bir ay tahammül edip buna gectimsaçım gorsugunuz gibi dümdüz .ince telli zayıf
Ben 42 yaşındayım,hevesim var dı yaptım vallahiMerhaba bende bakır düşünüyorum. 38 yaşındayım sizce çok mu çılgın olurum. Bembeyaz tenli değilim ama açık tenliyim. Oldukça açık renkli yım..tavsiyenize ihtiyacım var.
Sizce bana olur mu?
A aaa.sadece DNA mi birakmistimÇok güzel karısınız hanımefendi
Tatlı kız senihissettimm
Aaaa seni gördüüümBahsettiğim şarap kızılı bu
Ben bakıra bir ay tahammül edip buna gectimsaçım gorsugunuz gibi dümdüz .ince telli zayıf
Diğer yarım kocamAaaa seni gördüüümdiğer tarın da çokk güzeldir eminim
Allah Mesut etsin o zamanDiğer yarım kocamçok güzel adamdır evet
Yok kızzzz tam zamanında gelsin bebiş ev işlerimiz daha bitmediTatlı kız senidoğur gayri ya aaaaaa.yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?