- 28 Nisan 2021
- 297
- 102
- 18
- 26
- Konu Sahibi damlahanim22
Selam kızlar
Saçlar düz ve ince telli
Tenim beyaz
Önerebileceğiniz saç boya renkleri var mı?
Saçlar düz ve ince telli
Tenim beyaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanıp sıkıldığım renkler biri. Şuan saçlar sarı baydı biraz
Denemedim ama güzel olurBakır?
Bakır pek güzel olmuyor ben sizin bahsettiğiniz gbiyim denedim çok çirkin oldu yaşlanmış veya kötü kadın olmuş gibi .Denemedim ama güzel olur
Bakır pek güzel olmuyor ben sizin bahsettiğiniz gbiyim denedim çok çirkin oldu yaşlanmış veya kötü kadın olmuş gibi .
Bakırınizi canlı tutacaksaniz olur ama tabi .
Benim onerimse şarap kızılı
Denemedim ama deneyecemBeyaz tenli olsaydım kesinlikle bakır renk yapardım saçlarımı
Selam kızlar
Saçlar düz ve ince telli
Tenim beyaz
Bahsettiğim şarap kızılı buBakır pek güzel olmuyor ben sizin bahsettiğiniz gbiyim denedim çok çirkin oldu yaşlanmış veya kötü kadın olmuş gibi .
Havluya bulaşıyor çok akıyor diye biliyorumBahsettiğim şarap kızılı bu
Ben bakıra bir ay tahammül edip buna gectim saçım gorsugunuz gibi dümdüz .ince telli zayıf
Sampuaniniz kızıl saçlara Özel olursa akmıyorHavluya bulaşıyor çok akıyor diye biliyorum
Bilmiyorum kullanmadım hiç. Kızıl kullanmak cesaret isterSampuaniniz kızıl saçlara Özel olursa akmıyor
Ben hiç öyle şeyler yaşamadım
Gece terleyince akma olduysa da eğer Yastiklarimda hep koyu renkli
Belki yasadimsa farketmemisim demek ki
Ben çoook uzun zamandır bakır kullanıyorum. Evet koyu tende yaşlı gösterebilir ama açık tenlilerde bilakis genç ve canlı gösteriyor. Doğal saçlarım kumralken solgun görünürdüm, makyaj gereği hissederdim ama bakır öyle canlılık veriyor ki yüze, makyajsız bile harika görünüyorsun.Bakır pek güzel olmuyor ben sizin bahsettiğiniz gbiyim denedim çok çirkin oldu yaşlanmış veya kötü kadın olmuş gibi .
Benimde kendi rengin Serenay tonunda bı saç rengi, kullu kumralin bı ara tonu galibaBen çoook uzun zamandır bakır kullanıyorum. Evet koyu tende yaşlı gösterebilir ama açık tenlilerde bilakis genç ve canlı gösteriyor. Doğal saçlarım kumralken solgun görünürdüm, makyaj gereği hissederdim ama bakır öyle canlılık veriyor ki yüze, makyajsız bile harika görünüyorsun.
Konu sahibi de beyaz tenliyim dediği için önerdim:)
Ve belli zaman sonra renk oturuyor akmamaya başlıyor. Ben aylarca dip boya ile idare ediyorum, renk artık yerleştiği için.
Sizin bakiriniz çok yakışmış da sahiBen çoook uzun zamandır bakır kullanıyorum. Evet koyu tende yaşlı gösterebilir ama açık tenlilerde bilakis genç ve canlı gösteriyor. Doğal saçlarım kumralken solgun görünürdüm, makyaj gereği hissederdim ama bakır öyle canlılık veriyor ki yüze, makyajsız bile harika görünüyorsun.
Ve belli zaman sonra renk oturuyor akmamaya başlıyor. Ben aylarca dip boya ile idare ediyorum, renk artık yerleştiği için.
Peki gri tonları nasıl olurBen çoook uzun zamandır bakır kullanıyorum. Evet koyu tende yaşlı gösterebilir ama açık tenlilerde bilakis genç ve canlı gösteriyor. Doğal saçlarım kumralken solgun görünürdüm, makyaj gereği hissederdim ama bakır öyle canlılık veriyor ki yüze, makyajsız bile harika görünüyorsun.
Olabilir ben pembe alt tonlu beyazım hatta öyle kireç beyazlardan da değil kumrala dönüğüm ben de şarap kızılı tonu denediğimde kötü olmuştu aynı şekilde kimse beğenmemişti. Ve yaşlı bulmuştum görüntümü. Ama bakır söz konusu olunca arada çikolata tonlarına döndüğümde bakıra dön diye çevre baskısı görüyorum:))Benimde kendi rengin Serenay tonunda bı saç rengi, kullu kumralin bı ara tonu galiba
Tenim pembemsi beyaz değil de sarımsı beyaz tenliyim. Alt tonun pembe olması avantaj sanırım benim ki sarı ondan yakışmadı demek ki.
Kimse bana bakır süper oldu sana demedi herkes kizilda kal' cıYdi o ara
bilemedim ki Simdi
Alt ton farkı işteOlabilir ben pembe alt tonlu beyazım hatta öyle kireç beyazlardan da değil kumrala dönüğüm ben de şarap kızılı tonu denediğimde kötü olmuştu aynı şekilde kimse beğenmemişti. Ve yaşlı bulmuştum görüntümü. Ama bakır söz konusu olunca arada çikolata tonlarına döndüğümde bakıra dön diye çevre baskısı görüyorum:))
Konu tam benlik,geçen yaz aşk alevine boyadım saçlarımı.İlk boyadığım zamanlarda çok güzel görünüyordu ve herkes tarafından çok begenilmişti.Evet bu renkler çok iddialı ve sürekli bakım gerektiriyor.Sonra küllü tonlara geçiş yaptım ve kızıl tonlardan bir nebze olsun kurtuldum ama şeytan kanıma girmiş olmalı ki şu anda deli gibi bir bakır yapma isteği var:)Cilt tonumu tam olarak bilmiyorum,o yüzden bir fotoğraf ekliyorum ve bakır konusunda deneyimli olduğunuz için sizden öneri bekliyorumOlabilir ben pembe alt tonlu beyazım hatta öyle kireç beyazlardan da değil kumrala dönüğüm ben de şarap kızılı tonu denediğimde kötü olmuştu aynı şekilde kimse beğenmemişti. Ve yaşlı bulmuştum görüntümü. Ama bakır söz konusu olunca arada çikolata tonlarına döndüğümde bakıra dön diye çevre baskısı görüyorum:))