• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu renk konusunda yardım lütfen!!

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

elfidatm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
94
1
46
İstanbul
selam herkeze yeni oturma gurubu almayı düşünüyoruz ben pastel tonları seviyorum başta mavi düşündüm buz mavisi ve renkli yastıklar snra vazgeçtim lila düşünmeye başladım tabi bu köşe takımı olucak sizce oturma odasında mavi rengimi olmalı lila mı ikiside uçuk renklerde olcak pastel tonlarda ama hangisi olsun kararsızım eşim lila olsun dedi ama aklım hala mavide oturma odasında bi deniz havası essin istiyorum:D mavi koltuklarla deniz temalı yastıklar almayı falan düşündüm ama lilada hoş bi renk lilayıda deişik renklerle kombin edebilirim yardımcı olursanız sevinirim...

renkli düz ürünler başta ilşgini çeksede kısa bir suure sonra sıkılabilirsin.. ve koyu beyaz beyazın tonlarında bir renk alsaydım keşke diyebilirsin o yuzden sana tavsiyem canlı veyaz pastel renkleri tercih etme eğer bu renklerin yaşantında bir yerde yer almasını isdteiyorsa objeleri o renklerde kullanmabilirsin. benim eşim mimar istersen bir danışırım..

ben uçuk silik renklerı sevmem. enerjım düşer :)))

daha canlı renklerın oldugu bı ortamda bende canlı olurum :))

dümdüz olucaksa bence sıcak canlı bı renk olmalı.
bırsuru kırlentle kombınleyebılırsın..

ama illede mavı yada lila arasında secım dıyorsan canlı bir mavi derim. desenlı veya yuvarlak ve kare değişik değişik kırlentlerle kombinleyebılırsın

renkli düz ürünler başta ilşgini çeksede kısa bir suure sonra sıkılabilirsin.. ve koyu beyaz beyazın tonlarında bir renk alsaydım keşke diyebilirsin o yuzden sana tavsiyem canlı veyaz pastel renkleri tercih etme eğer bu renklerin yaşantında bir yerde yer almasını isdteiyorsa objeleri o renklerde kullanmabilirsin. benim eşim mimar istersen bir danışırım..

durup düşündükçe kararım değişiyo gibi dediğiniz gibi düz renk bi koltuk ama aksesuarlar isteğim renkte olabilir açıkçası korkum şuki biz devamlı oturma odasındayız köşe takımı düşünüyorum ve düz renk bi köşe takımı çok kirlenirmi yıpranırmı die endişe ediyorum beyaz düşünmem mesela ama sütlü kahve dahada açığı bej gibi keten kumaşlar falan olabilir yada kir tutmayan bi kumaş bulabilirsem dahada açık renkte olabilir şu anda çiçekli köşe takımmız var kırıldığı için mecburen yenilicez leke göstermiyo çok çünkü mor yeşil çiçekler dolu üstünde ama düz renkde mantıklı fikrinize katılıyorum

selam herkeze yeni oturma gurubu almayı düşünüyoruz ben pastel tonları seviyorum başta mavi düşündüm buz mavisi ve renkli yastıklar snra vazgeçtim lila düşünmeye başladım tabi bu köşe takımı olucak sizce oturma odasında mavi rengimi olmalı lila mı ikiside uçuk renklerde olcak pastel tonlarda ama hangisi olsun kararsızım eşim lila olsun dedi ama aklım hala mavide oturma odasında bi deniz havası essin istiyorum:D mavi koltuklarla deniz temalı yastıklar almayı falan düşündüm ama lilada hoş bi renk lilayıda deişik renklerle kombin edebilirim yardımcı olursanız sevinirim...

Canım bana sorarsan bende mavi renkten yanayım.Maviyle beyaz döşeyebilirsin.Renkli kırlentler uyumlu perdeler ve küçük objelerle çok güzel olur diye düşünüyorum.

bence vizon koltuk almalısın.üstüne de rengarenk yastıklar.alfemo bu renk konusunda çok iyi göz atabilirsin.ama illa lila mavi dersen mavi kesinlikle

bence duvarları buz mavısı yapabılrsıın koltullarında koyu kgrı olaılır yada fume yastıklarında kahverengı cıcek desenlı olabılır ben cok begenıyorum o kombınlerı

Back
X