kızlar saçlarım bu renk ve artık koyulastırmak istiyorum aklımda üç ton var bu tonlardan kızıl kahve/kestane gibi birşey olanEki Görüntüle 206177
bu renk ya da böyle bir kahve tonu ya da bunun gibi koyu bi renk bu renklerden ve bana yakışacak olan herhangi bi renkte öneride bulunur musunuz? Şimdiden teşekkürler:)
Eki Görüntüle 206176
kızlar saçlarım bu renk ve artık koyulastırmak istiyorum aklımda üç ton var bu tonlardan kızıl kahve/kestane gibi birşey olanEki Görüntüle 206177
bu renk ya daEki Görüntüle 206178
böyle bir kahve tonu ya daEki Görüntüle 206179
bunun gibi koyu bi renk bu renklerden ve bana yakışacak olan herhangi bi renkte öneride bulunur musunuz? Şimdiden teşekkürler:)
benim rengim çok karmaşık birşey sonucu şans eseri çıktı saçlarım ilk mavi siyahtı denizde aktı sonra kumral yaptım düz turuncumsu birşey oldu onun üstüne küllü kumralla açık küllü kumralı karıştırdım garip renk oldu en son küllü kumrala yarım açık küllü kumral yaptım karıştırdım bu renk çıktı hatta 1 ay önce elegan kahve boyadım daha güzel oldu ama aktı böyle oldu kullandığım boyanın markaları palette tek en son boyadığım elegan kahve kolestondu böyle işte