• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Renk konusunda öneri istiyorum

Amy

22october2013-PresentDay
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
529
37
318
$DSC010bbb88.JPG kızlar saçlarım bu renk ve artık koyulastırmak istiyorum aklımda üç ton var bu tonlardan kızıl kahve/kestane gibi birşey olanEki Görüntüle 206177 bu renk ya da $megan-fox5.jpg böyle bir kahve tonu ya da $LiveImages_Güzelim_810_ADRIANA LIMA GELİYOR_08.jpg bunun gibi koyu bi renk bu renklerden ve bana yakışacak olan herhangi bi renkte öneride bulunur musunuz? Şimdiden teşekkürler:) :54:

garnıer color shıne sıcak çikolata 5.35 yap ben yıllarca kullandım çok koyuda değil çok sıcak ve hemen akmayan bir renk :7:

Bencede saç rengin çok hoş ,ama illa ki koyulaştıracam diyorsan bence 3. resim güzel:40:

sağolun kızlar fikirlerinizi ve garnıer color shıne sıcak çikolata 5.35 rengini değerlendircem boyadığım an fotoğrafını paylasırım:107:

Eki Görüntüle 206176 kızlar saçlarım bu renk ve artık koyulastırmak istiyorum aklımda üç ton var bu tonlardan kızıl kahve/kestane gibi birşey olanEki Görüntüle 206177 bu renk ya daEki Görüntüle 206178 böyle bir kahve tonu ya daEki Görüntüle 206179 bunun gibi koyu bi renk bu renklerden ve bana yakışacak olan herhangi bi renkte öneride bulunur musunuz? Şimdiden teşekkürler:) :54:

Fotografdaki kendi saç rengin ne canım bende seninki gibi bişeler yapmak istiyorum tam renk nedir ? :26:

benim rengim çok karmaşık birşey sonucu şans eseri çıktı :D saçlarım ilk mavi siyahtı denizde aktı sonra kumral yaptım düz turuncumsu birşey oldu onun üstüne küllü kumralla açık küllü kumralı karıştırdım garip renk oldu en son küllü kumrala yarım açık küllü kumral yaptım karıştırdım bu renk çıktı hatta 1 ay önce elegan kahve boyadım daha güzel oldu ama aktı böyle oldu kullandığım boyanın markaları palette tek en son boyadığım elegan kahve kolestondu böyle işte :D

Back