• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Renk konusunda fikirlerinize ihtiyacım var kızlaaar =)

• Konu Sahibi Konu Sahibi BBD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BBD

91-----> 77,3
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
3.677
6.591
398
Merhabalaar=):54:
Kzılar eeeennnn sevdiğim ve de şehirdeki tek güvendiğim kuaför şehir dışına taşınmış... yani iş başa düştü anlayacağınız :43:
Şimdiki saç rengim sarı karamel arası garip bi renk =)
diplerden epey geldiği için artık boyama vakti.. ama aynı renk mi istiyorum yoksa bakır mı kahve mi... :S o kadar kararsız kaldım ki =) zaten aynı renge karar versem dipleri açmadan nasıl boyicam onu da bilemedim :S bu rengin üzerine boyanan renkler akar mı :S oof of... şu anki renk bu şekilde... $2011-12-30 09.59.05.jpg $2011-11-09 14.53.19.jpg $2011-12-30 10.01.34.jpg
doğal rengini görün diye daha eskiye ait bi foto.. dipler=) $100_0770.jpg

şimdiii napmalıyım =) kesinlikle kızıl istemiyorum bu arada =) diğer önerilere açığım =)):54:

Merhabalaar=):54:
Kzılar eeeennnn sevdiğim ve de şehirdeki tek güvendiğim kuaför şehir dışına taşınmış... yani iş başa düştü anlayacağınız :43:
Şimdiki saç rengim sarı karamel arası garip bi renk =)
diplerden epey geldiği için artık boyama vakti.. ama aynı renk mi istiyorum yoksa bakır mı kahve mi... :S o kadar kararsız kaldım ki =) zaten aynı renge karar versem dipleri açmadan nasıl boyicam onu da bilemedim :S bu rengin üzerine boyanan renkler akar mı :S oof of... şu anki renk bu şekilde...Eki Görüntüle 320614 Eki Görüntüle 320613 Eki Görüntüle 320612
doğal rengini görün diye daha eskiye ait bi foto.. dipler=)Eki Görüntüle 320617

şimdiii napmalıyım =) kesinlikle kızıl istemiyorum bu arada =) diğer önerilere açığım =)):54:

sacınını sımdıkı sarı olması dogal yollarla zor gıbı ama cok acı bı sarı renk al kolestonun boya ama sarı renktekı saclarına degdırme sonra bı hafta gecır tekrar al acık sarı yıne boya bu sekılde sarı renklerde (hangı ton bılemıcem ama tam olarak ) bı sacın olur bu arada bence de kızıl yapma k,bakır da yapma bence karamel daha ıyı olur gıbı geldı bana bu arada benım de sac rengım koyu kestane bu sekılde saclarımı sarıya dondurmustum cnm ben ama sana elınde boyama derım akıyo hemen sureklı bakım yapmak zorunda kalırsın baska bı kuafore gıt karamel ıstıyorum de dergılerden goster yaparlar her kuafor ıyı yapamıyo ama elde yapılan boyalardan daha ıyıdır bence drgıden goster onlar yapar hanı tutam seklınde sac renklerı oluyoya onlara bakma onlar ınsanı yanıltabılıyo

sağol canım yorumun için=) aslında bi kaç kuaför deneyimim feciiii bi fiyasko oldu da... ben bakır isterken bildiğin çilek kırmızısı oldum bi anda, biri uçlarından alıcam diyip belimdeki saçlarımı ki gayet sağlıklıydılar, omuz hizasında kesti falan... o yüzden güvenemiyorum kuaförlere..=)

ilk saç rengine bayıldım ortadaki sarıyı sevmedim en son doğal renginde çok şeker :)

sağol canım yorumun için=) aslında bi kaç kuaför deneyimim feciiii bi fiyasko oldu da... ben bakır isterken bildiğin çilek kırmızısı oldum bi anda, biri uçlarından alıcam diyip belimdeki saçlarımı ki gayet sağlıklıydılar, omuz hizasında kesti falan... o yüzden güvenemiyorum kuaförlere..=)

onemlı degıl cnm :1: sen pekı bu sarı saclarının ustune mı bakır yaptırmak ıstedın ?? eger oyleyse kırmızı olması normal cunku sarının ustune sen bakır ıstemıssın ama ne ton bı bakır ona gore degısır bu ayrıca kırık olayı emınım herkesın basından gecmıstır :52: ben de kırıklarını alın dedım kırık coksa alıyolar yarıya kadar ben de artık gosterıyorum elımle su kadar alınkırık sakın uzunluk degısmesın dıyorum :) o gun bugundur dogru duzgun kesıyolar :)

ilk saç rengine bayıldım ortadaki sarıyı sevmedim en son doğal renginde çok şeker :)

aslında hepsi aynı sarı canım =) ışıklar farklı =)
peki orijinal rengime dönmem için bu sarının üstüne ne boyamalıyım o konuda fikrn var mı acep canım =)

onemlı degıl cnm :1: sen pekı bu sarı saclarının ustune mı bakır yaptırmak ıstedın ?? eger oyleyse kırmızı olması normal cunku sarının ustune sen bakır ıstemıssın ama ne ton bı bakır ona gore degısır bu ayrıca kırık olayı emınım herkesın basından gecmıstır :52: ben de kırıklarını alın dedım kırık coksa alıyolar yarıya kadar ben de artık gosterıyorum elımle su kadar alınkırık sakın uzunluk degısmesın dıyorum :) o gun bugundur dogru duzgun kesıyolar :)

yok canım ya bakır istediğimde siyahtı saçlarım kulak hizasına kadar uzamıştı kendi renginde =) mahvetmişti kadın üstler parlak turuncu olmuştu altlar koyu kızıl =) rezaletti =))

ogal sac rengın ne cnm senın kestaneyse koleston kestane al ama ıkı tane al sacların kısa degıl cunku

ogal sac rengın ne cnm senın kestaneyse koleston kestane al ama ıkı tane al sacların kısa degıl cunku

orijinal renk son fotodaki gibi.. ama uzadıkça daha açık bi renk oluyordu.. her kuaför orijinal saç rengimi sorduğumda farklı bi ton söylüyordu ama en ortak söylenen açık kestane- orta kahve... ne çok açık ne de çok koyu =)

orijinal renk son fotodaki gibi.. ama uzadıkça daha açık bi renk oluyordu.. her kuaför orijinal saç rengimi sorduğumda farklı bi ton söylüyordu ama en ortak söylenen açık kestane- orta kahve... ne çok açık ne de çok koyu =)

cnm ne de olsa saclarının alt tarafları sarı oyuzden koyu bı kahveye boya boyadıktan sonrakı ılk rengıne aldanma bı hafta ıcınde kendıne gelır sac rengın ıkı tane al ama ve kendı sac rengının oralara surme ama secım senın cnm ben de sac rengımle cok oynamısımdır olmadı baska renk olmadı baska renk o sekılde :) ama kutu boyakullnamıyorum artık

cnm ne de olsa saclarının alt tarafları sarı oyuzden koyu bı kahveye boya boyadıktan sonrakı ılk rengıne aldanma bı hafta ıcınde kendıne gelır sac rengın ıkı tane al ama ve kendı sac rengının oralara surme ama secım senın cnm ben de sac rengımle cok oynamısımdır olmadı baska renk olmadı baska renk o sekılde :) ama kutu boyakullnamıyorum artık

sağol cnmm =) doğru diosun deneme yanılma yapa yapa gidiyoruz bakalım =))

nıye bır marjınallık yapıp sıcak kahve tonlarını denemıyorsun o renk ıssanı cok cıtır gosterırı yada karamel yap bu ararda ankaradaysan ıyı bır kuafor onerebılıırm yıllardı keısm ıcın kuafor ararım en sonuda buldum baskaınada gıtmıyordum ama bebk olunca yakın bır yere gıttım saıcmın agzına ettı sımdı havalar ısısın yıne ona gıdıcem bu kuafor olayı varya resmen kadınların her syeı gıbı bır sey ama erkekler pek anlamıyor benımkı ılla onamı gıtcen hepsı aynı dıyor:))

Bence soğan kabuğu çok güzel olur.. Hürrem Sultanın rengi de gider

o renkleri bnen de çok beğeniyorum ama sürekli dip boyasoıyla uğraşamıyorum canım. o zaman da kötü görnüyor o renkler. mesela saçımı en son 3-4 ay önce boyatmştım =)

nıye bır marjınallık yapıp sıcak kahve tonlarını denemıyorsun o renk ıssanı cok cıtır gosterırı yada karamel yap bu ararda ankaradaysan ıyı bır kuafor onerebılıırm yıllardı keısm ıcın kuafor ararım en sonuda buldum baskaınada gıtmıyordum ama bebk olunca yakın bır yere gıttım saıcmın agzına ettı sımdı havalar ısısın yıne ona gıdıcem bu kuafor olayı varya resmen kadınların her syeı gıbı bır sey ama erkekler pek anlamıyor benımkı ılla onamı gıtcen hepsı aynı dıyor:))

aslında bi kaç kızda çok dikkatimi çeken renkler olmuştu bakır kahve gibi... ama o renkleri tam nasıl elde edebilirm bilmiyorum. tam bahsettiğim tonlarda bi resim bulabilirsem eklerim birazdan. ayrıca malesef ankarada değilim ya :( erzurumdayım, belki bilen çıkarsa buraları, kuaför önerilerine açığım =))

cnm netten okumustum ben de bu renge bakmıstım bı ara daha pembe yuzlulre ya da cıllerı olanlara gıdrmıs ben beyz tenlıyım sen de gordugum kadarıyla o yuzden bıraz sankı patlak bı renk gıbı olur bızde gıbıme gelıyo bı de kasları da boyamak lazım bu renk sacta renk cok hos aslında

cnm netten okumustum ben de bu renge bakmıstım bı ara daha pembe yuzlulre ya da cıllerı olanlara gıdrmıs ben beyz tenlıyım sen de gordugum kadarıyla o yuzden bıraz sankı patlak bı renk gıbı olur bızde gıbıme gelıyo bı de kasları da boyamak lazım bu renk sacta renk cok hos aslında

bnm yanaklarım paso pembe zaten =)) ama cilt alt tonum daha sarımsı :S bir de çillerim de yok =)) nasıl olcak şimdi yakışır mı yakışmaz mı =))

bnm yanaklarım paso pembe zaten =)) ama cilt alt tonum daha sarımsı :S bir de çillerim de yok =)) nasıl olcak şimdi yakışır mı yakışmaz mı =))

Sana bakırın gidiceğini pek sanmıyorum.
Fakat karamel ve kahve renkleri sana çok yakışır.
Yüzüne canlılık gelir.
Ama çok koyu kahve olmucak.

Sana bakırın gidiceğini pek sanmıyorum.
Fakat karamel ve kahve renkleri sana çok yakışır.
Yüzüne canlılık gelir.
Ama çok koyu kahve olmucak.

canım bundan önceki rengim karameldi sonra açtırınca sarıya döndü ve bu iki renkten de sıkılmaya başladım.. değişiklik istiyorum aslında =) kahve düşünebilirim aslında ama güzel bi ton lazım ??? önerileriniz var mı acaba ?

Back