Renk Kombinasyon Yardım

Saray hali tabkide kaliteli ben sadece 100%akrilik ve ilmek sayisinin 800.000 ve uzeri hali ariyorum buda sadece saray vizyon serisi ve saray klasik serisinde var diger modellerde ilmek sayisini arastirmam lazim bende senin gibi dusundugum icin tek renk gri hali aradim saray avanos var ama yari yariya naylon hali napcami sasirdim bende uff hem kalite hem guzellik bir arada olmuyor

Yun hali cokk gzl oluyo cnm bnm evde kainvlidemden kalma koyunlu elit var saf yun cok kullanisli

Bugun gitmeye calisicam saray halilil vizyon serisine kizlar ama tek renkler gri gibi duruyo lakin beyaz yazio aciklamada beyazi temizleyemem sanirim 2,5 yasinda birde kizim var

Kizlar saray bianca serisi nasil guzel duruyor..

Eklentiler

• pr_01_6347_max.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 154
  • pr_01_6349_max.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 141
  • pr_01_6353_max.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 184
  • pr_01_6345_max.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 466
Kizlar koyunlunun alisya serisinden bu hakiyi almayi dusunuyorum cok dusundum kafami karistirdim begendigim bisi alayim bari off oldugu kadar yeter ya aman öff..

Kizlar halimi aldim carsamba gunu gelicek..

Aslinda cok sade birsey ariyordum ama sadece saray hali veya koyunlu hali almak istedigim icin saray halinin imge serisinden aldim %100 akrilik 1.200.000 ilmek sayisi 6m2 800tl aldim kizlar..

Halimda bu:

Resimde biraz daha sari cikmis ışıktan dolayi..

Eklentiler

• received_10153207415465419.jpeg
    80,2 KB · Görüntüleme: 149
rengi nedir bunun tam anlayamadım?

Eşim dedi gelbi bakalim illa diye bende tamam dedim arastirdigim halilardan baska alnam demistim onaoda dediki bunu alalim hemen bende sasirdim uyarmi uymazmi cat diye aliverdi eger hali bogarsa evi yastiklarima sade tek renk kilif diktirmeyi dusunuyorum cnm.. ama hal7 kaliteli duruyordu..

Ilginc bi deseni var aslinda fazlsda sevemedm ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…