Tatlım açıkçası koltuklarında çiçekli olduğu için halını daha sade almanı öneririm. Hatta çiçeklerin pembesinde (fotoğraftan ben öyle görüyorum) renginde düz çizgili bir halı çok şık duracaktır. Annem yıllarca saray halının sembol serisini kullandı ve çok memnun kaldı. Öyle olunca ben de halılarımı sembol serisinden aldım. Şuan için bende de bir sıkıntı olmadı. Leke tutmuyor. O nedenle tavsiye edebilirim. Yine tavsiye edebileceğim step halı var. Orada da çok hoş halılar var. Örnek olması açısından bir kaç halı ekliyorum:) 2 numaralı halıyı sana fikir vermesi açısından modelini beğendiğim için ekledim. Açıkçası eklediğin halılar bana göre desen olarak biraz kalabalık geldi. Bir müddet sonra gözünü yorabilir diye düşünüyorum. Ama senin tercihin önemli tabiki:)
rengi nedir bunun tam anlayamadım?Kizlar halimi aldim carsamba gunu gelicek..
Aslinda cok sade birsey ariyordum ama sadece saray hali veya koyunlu hali almak istedigim icin saray halinin imge serisinden aldim %100 akrilik 1.200.000 ilmek sayisi 6m2 800tl aldim kizlar..
Halimda bu:
Resimde biraz daha sari cikmis ışıktan dolayi..
rengi nedir bunun tam anlayamadım?
yok cnm kötü demedim rengi tam belli olmuyodu resimde ben kahveli gibi gördüm açıkçası mürdüm beyazsa güzel tabiCnm rengi murdum beyaz cok kotumu cnm? Renkyok bnm eve gore ya
Sarayın imge serisine baktinizmi
Evet o yüzden önerdim sizedeCoook tsk ederim saray halinin imge serisinden aldm seninkide imge serisimi cnm?
sizinki imgeden hangi model ben de imgeden almayı düşünüyorumEvet o yüzden önerdim sizede
4314 E Mu seri nolu modelisizinki imgeden hangi model ben de imgeden almayı düşünüyorum
aaa bebeğimlenin aynısı mı4314 E Mu seri nolu modeli