- 29 Mayıs 2012
- 1.269
- 121
Tatlım açıkçası koltuklarında çiçekli olduğu için halını daha sade almanı öneririm. Hatta çiçeklerin pembesinde (fotoğraftan ben öyle görüyorum) renginde düz çizgili bir halı çok şık duracaktır. Annem yıllarca saray halının sembol serisini kullandı ve çok memnun kaldı. Öyle olunca ben de halılarımı sembol serisinden aldım. Şuan için bende de bir sıkıntı olmadı. Leke tutmuyor. O nedenle tavsiye edebilirim. Yine tavsiye edebileceğim step halı var. Orada da çok hoş halılar var. Örnek olması açısından bir kaç halı ekliyorum:) 2 numaralı halıyı sana fikir vermesi açısından modelini beğendiğim için ekledim. Açıkçası eklediğin halılar bana göre desen olarak biraz kalabalık geldi. Bir müddet sonra gözünü yorabilir diye düşünüyorum. Ama senin tercihin önemli tabiki:)
Saray hali tabkide kaliteli ben sadece 100%akrilik ve ilmek sayisinin 800.000 ve uzeri hali ariyorum buda sadece saray vizyon serisi ve saray klasik serisinde var diger modellerde ilmek sayisini arastirmam lazim bende senin gibi dusundugum icin tek renk gri hali aradim saray avanos var ama yari yariya naylon hali napcami sasirdim bende uff hem kalite hem guzellik bir arada olmuyor