tatlım bence beyaz tenliysen soğan kabuğu harika durur.ayrıca kaşım için ben sesunun tüy sarrtıcısını kullnıorum benmde koyu simsiyah olmasada.2 3 dk bekliorm süper oluyo.bence saçını o renge boyat resmden gördğm kadaryla tenine yakşr.solgun göstermz neden dersn solgun gösteren renkler yüz rengine yakın olanlar olur mesela koyu buğday tenliyi soğan kabuğu soluk gösterr ama seni açar hatta turumcumsuya kaçan renk bile harika dururaklinialirimsmile
evt tatlm ben o rengi yaptrmak istedm profildeki ama dediler yaşlı durur falan uzun zamandr doğal takılıorm ben kızılda mora siyaha bi ton renk dendm.aslında bence direk açtrma saçını biraz bekle aksın daha az yıpranır.kuaföre gelnce dedğn gibi para tuzağı fazla para almaya çalışıolar.ama iyi kaliteli biyere gitmn lazım o renk için .aslında istanbulda taksmde galatasaray lisessnn arka tarafında bi kuaför var mos sanırım ismi .benm çilem die bi ark simsiyah saçlarını açık karamele çevrdi şaşrmştm baya.pahalı olablr ama saçlarının biraz akmasını beklerken o parayı hazırlayabilirsin yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?