• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Renk kararsızlığı

pixim

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
1.358
17
358
Ankara
Merhaba kızlar siyah saçlarımı dayanamadım boyatmaya karar verdim. Daha önce kızıl ve kahve tonları kullandım ama kızılın da koyu tonlarını kullandım. Daha önce bakır yada küllü tonlarını kullanmadım yakışıp yakışmayacağı konusunda çok kararsızım.saçlarımı boyatmak için kuaföre gidicem açılacağı için açılmadan yapılacağını sanmıyorum acaba sizce bakır mı yapsam yoksa soğan kabuğu falan mı? Beyaz tenli sayılırım ama kaşım resmen siyah gözlerimde koyu kahve yorumlarınız bekliyorumbilmiyorumkismile

Son düzenleme:
kaşlarının siyah olması önemli değil benimde siyah ama her rengi kullandım soğan kabuğundan sarıya geçtim öncesinde siyahtı açıcı kullanıldı ama çok yıprandı neyse diyeceğim renk yakışıyorsa kaşı dert etme ayrıca kaşının rengini biraz kırdırıp açtırabiliyorsun

Soğan kabuğu peki solgun gösterir mi? Birde ankarada güvenebileceğim bir kuaför öneren var mı acabaeyvahedigeldismile

solgun gösterirmi bilemem ama ben pek sevmiyorum o rengi am resmine baktım kumral hoş olur yada tarçın bakırı beyaz tenliyim bende her rengi kullandım solgun görünmedim ençok kızıl ve siyahı kullandım ama açık tenli olman aslında kumralı küllü renkleri taşıyabilir

Bende en çok kızıl ve siyah kullandım aslında baska renkde kullandığım söylenemez. Artık değişik bir renk istiyorum tarçın bakırını araştırıcam teşekkür ederim

rica ederim umarım istediğin rengi bulursun ben biraz pişman oldum açtırdığıma onuda söyliyeyim uzun siyah saçlarımı açtırdım yıprandı rengini açtım ama saçım şuan küt kısacık çünkü mahvoldu bende sıkılmıştım ama şimdi diyorumki keşke sıkılsaydım ama öyle kalsaydı uzun saçımı özlüyorum açtırırken dikkatli olmanı öneririm

Ben biryandan da uzatmaya çalışıyorum açtırınca evet çok yıpranıyor ama bakımla falan toparlarım diye düşünüyorum istediğim rengi bulsam çok memnun olucam da kararsızlık işte çok kötü:gitme:
Düzenli gittiğim bir kuaförümde yok...

Bence direk çok açık renkler yaptırmayın
Kuaföre gidin ve siyah saçın yıpranmadan ne kadar açılacağını sorun
Benim saçlarımda simsiyahtı ilk dore kahve yapıldı zamanla açıldı
Boyadıkça sapsarı oldu , hemde çok güzel olmuştu ve yıpranmamıştıda..

evet bence de aşama aşama olsun çok açık istiyosan...koyu kahve ya da kahve gibi istiyosan zaten çok yıpranmaz dimi ama bence öylee piximcimmm

Teşekkür ederim kızlar aşama aşama yapıyım o zamn ben:kedi:
Kahve tonları boyatıyım. Ama geçen gittiğim bir kuaföre sormuştum hazır açtırmışken açık boya dedi ondan bende böyle bir düşünceye girmiştim.

tatlım bence beyaz tenliysen soğan kabuğu harika durur.ayrıca kaşım için ben sesunun tüy sarrtıcısını kullnıorum benmde koyu simsiyah olmasada.2 3 dk bekliorm süper oluyo.bence saçını o renge boyat resmden gördğm kadaryla tenine yakşr.solgun göstermz neden dersn solgun gösteren renkler yüz rengine yakın olanlar olur mesela koyu buğday tenliyi soğan kabuğu soluk gösterr ama seni açar hatta turumcumsuya kaçan renk bile harika dururaklinialirimsmile

tatlım bence beyaz tenliysen soğan kabuğu harika durur.ayrıca kaşım için ben sesunun tüy sarrtıcısını kullnıorum benmde koyu simsiyah olmasada.2 3 dk bekliorm süper oluyo.bence saçını o renge boyat resmden gördğm kadaryla tenine yakşr.solgun göstermz neden dersn solgun gösteren renkler yüz rengine yakın olanlar olur mesela koyu buğday tenliyi soğan kabuğu soluk gösterr ama seni açar hatta turumcumsuya kaçan renk bile harika dururaklinialirimsmile

Teşekkür ederim canım aklımda bir seçenek o da eğer kuaför iyice açarsa soğan kabuğu boyatıcam. Bu arada profil resminde ki saç rengide çok hoşmuşyerimseniben
Ama olmadı ton ton açmayı düşünüyorum bakalım kararsızım p.tesi gidip yaptırıcam galiba birde kuaför arastırıyorum bir yandan. O da çok önemli sırf para için neler neler yapıyorlar saça

kesinlkle aşama aşama aç benmde simsiyah boyadan sonra tütün kahve boyadım tutmadı mesela önce aç iki üç kez boya sonra rengi koy saça harika olcak cesaret et olmadı boyarsn gene siyaha yani.ama soğan kabuğu genlde herks tutturamıo.saçını açtr bi yerelere çok önemli değil ama soğan kabuğu için iyi bi yere git bence ..

evt tatlm ben o rengi yaptrmak istedm profildeki ama dediler yaşlı durur falan uzun zamandr doğal takılıorm ben kızılda mora siyaha bi ton renk dendm.aslında bence direk açtrma saçını biraz bekle aksın daha az yıpranır.kuaföre gelnce dedğn gibi para tuzağı fazla para almaya çalışıolar.ama iyi kaliteli biyere gitmn lazım o renk için .aslında istanbulda taksmde galatasaray lisessnn arka tarafında bi kuaför var mos sanırım ismi .benm çilem die bi ark simsiyah saçlarını açık karamele çevrdi şaşrmştm baya.pahalı olablr ama saçlarının biraz akmasını beklerken o parayı hazırlayabilirsin yerimseniben

evt tatlm ben o rengi yaptrmak istedm profildeki ama dediler yaşlı durur falan uzun zamandr doğal takılıorm ben kızılda mora siyaha bi ton renk dendm.aslında bence direk açtrma saçını biraz bekle aksın daha az yıpranır.kuaföre gelnce dedğn gibi para tuzağı fazla para almaya çalışıolar.ama iyi kaliteli biyere gitmn lazım o renk için .aslında istanbulda taksmde galatasaray lisessnn arka tarafında bi kuaför var mos sanırım ismi .benm çilem die bi ark simsiyah saçlarını açık karamele çevrdi şaşrmştm baya.pahalı olablr ama saçlarının biraz akmasını beklerken o parayı hazırlayabilirsin yerimseniben

Yaklaşık 2 aydır falan boyamıyorm ben haftaya kahve tonları yaptırıyım yaza doğruda soğan kabuğunu deniyim en iyisi ama o zamanda güneş falan yanınca pek hoş olmayabilirde.

ben siyahtan doğal kahveye çevirmeye çalıştım 2 sene önce.kadın bana tütn kahvesiyle bilmemneyi karştrdı falan dip süper oldu ama uçlar farklı renk oldu ben üstüne koskoyo bi kahve boyattm.bikez daha boyattm koyu kahve.sonra bi kuaför var burda gittm dedm saçımın ucuna sarı at.tamm dedi.attk soğan kabuğu oldu bal rengi oldu sonra şuan da o tonlarda.yani dedğm gibi 3 4 kez boyat açtktan sonra istedğn renk için.soğan kabuğu çok güzel bi renk hani şu oyuncak bebklern saçında oluyo bazen dimi:) ayrıca yazın yansanda açık tenlisin zenci gibi olmazsn sen güzel olur.ama ben bakım yapmayı bırkmadm şuan saçımda kırık olsada sürekli yağ kullanıorm.çok pahalı şeylere lüzm yok ben bitksl bişiler yapıorm..bakımı ihmal etme ve biraz sabır tatlm

Teşekkür ederim canım sizin dediğiniz gbi yapıcam bnde ilk olarak kahve tonları çok yıpranmaz hem kestirmeye de lüzum kalmaz böylece...
Evde saçı kendim açabilir miyim? bu yoğun açıcılar işe yarar mı kibilmiyorumkismile

Back