• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Renk hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..

seagull1

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
213
75
648
merhabalar, uzun araştırmama rağmen bulamadım, bana yardımcı olursanız çok sevinirim.. :31: şuan saçlarım aşağı yukarı şu renkte (saçın orta kısımları 1 ton daha açık benimki) http://www.kadinlarweb.com/wp-content/uploads/2011/02/karamel-sac-boyasi.jpg
yalnız ben bu saçımı çağla şikelin ve emre altuğun yeni reklamındaki (kalbim stik) saçı gibi olsun istiyorum. :26:
reklamın linki: (YouTube - Ülker Kalbim Stik) o saçın üstünde hafif sarı balyajlar var ama tabanı tam olarak hangi renk anlayamadım, yada bu bir karışım mı?...:44:
biliyorsanız eğer rengin adını ve varsa kutu boya nın numarasını söyleyebilir misiniz? balyajları kuaföre attıracağım.. şimdiden teşekkürler :3:

kuaföre git bence tatlım çünkü saçların açık hemen bu rengi elde ederler evde uğraşmaya değmez bile ama istediğin rengin resmi ile

Bencede kuaföre gidersen en sağlıklı sonucu elde edebilirsin.Evde bu işlemler hem riskli hemde zor oluyor ki ben evde elde etmeye çalıştığım rengi hala uğraştığım halde sonuca varamadım.Amma illaki evde yapacağım dersen saçına açıcı uygulamadan o renge boyama derim.

Back