- Konu Sahibi Estrella39
-
bu rengi bi tek kuaförde yaptırabilirsin bence. kuaförde bile ilk kez tutmaz bu renk, açtırdığında turuncumsu bakır bir renk olucaktır çünkü bikaç boyamayla olur biraz zaman ister yani
tek başına evde yapılacak bişey değil bencede iyi bir kuaför bulmalısın
dipler kumral uçlara doğru bal köpüğü sarı tonlarında krepe balyaj atılmış bunu kuaföre yaptır sakın evde deneme bile cnm
iyi bir kuaförde tek seferde olur cnm :87:
Yorumlar için teşekkürler
Kuaförde kaç seferde boyle olur o zaman saçlarım? roykss bir kaç boyamayla olur demiş ama bir kaç sefer boyatıpta yıpratmak istemiyorum saçlarımı.
benim saçlarım açtırmadan önce koyu kahverengiydi çok iyi bir kuaförde açtırdım açık kumral istiyordum ben tam 4 saat kuaför özenle uğraştı verdiğim paraya da değdi ama dediğim gibi ilk seferde o açılan saçta oluşan bakırımsılık kaldı biraz ve saçlarım ince telli olduğundan belki de biraz lastikleşti. ben tekrar 2 ay sonra boyattım saçımı o zaman içine yağlarla maskelerle bakım yaptım hep toparladı saçım şimdi istediğim renge tamamen kavuştum hatta sıkıldım bile değiştiricem ben de
umarım istediğin gibi olur kuaför önemli renk değiştirirken. evde yapmadığın sürece sorun olmaz
Aslında evde saç boyama taraftarı değilim.Boyuyorsun hemen akıyor boya saçından üstüne üstlük istediğin rengide elde edemiyorsun.Üç kuruş fazla olsun istediğin olsun.Birde ben daha önce hiç kuaföre boyatmadım şimdi nasıl,kaç saatte olur ne kadara olur bilmiyorum.Senin ne kadar tuttu tatlım? Baya uzun sürmüş 4 saat şimdiki saçlarını merak ettim açıkcası özelden yollayabilir misin bana canım
Saç boyamayı boyle sürekli renk değiştirmeyi her bayan gibi bende çok severim.Aylar önce açtığım saçlarımı bir anlık koyu renk istememle koyulttumSinameki kürünü yaptığım içinde çabucak rengi açıldı saçımın.Şimdi de bir anlık hevesle saçlarımı açmak istiyorum.Ama bu rengi nasıl elde edeceğimi bilmiyorum.Aslında kuaföre boyatmak geçiyor içimden ama kuaför mağduru olmak istemiyorum.İstediğim renkle şuan ki saç rengimi yükleyeceğim şimdi.Ve bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum.
İstediğim renk:Eki Görüntüle 209413
Şuan ki saç rengim: Eki Görüntüle 209412
ben de kuaförde boyatmıyorum saçlarımı hep kendim boyuyorum, hem çok pahalı hem de uzmanlaştık zaten artık boya konusunda hiç gerek yok kuaföre ama renk değişimleri evde yapılınca kötü oluyor özellikle de açma işlemi, saçı yakabilirsin yıpratabilirsin falan hem senin saçların uzun ve sağlıklı riske atmana değmez. saçımı da şimdi atıyorum özelden
atamıyorum tabii ben daha yeni üye olduğumdan 100 mesajım olmamış. ben açtırdım üstüne boyattım 150 lira verdim saçlarım da ilk açıldığında daha küllü bi renkti ama ben sonradan parlak görünmesi için doreli renkler kullandım hep
Eki Görüntüle 209801 bu da benim saçım :)
Canım senin şu anki saç rengin diğer renkten çok çok çok daha güzel. Tabi bu benim fikrim...
Canım kendi dogal saç rengini hiç bozma derim..
Sadece ne yap biliyo musun?
Saçlarının üstleirne çok ama çok ince balyajlar atılsın sarı tonlarında veya hafif bakır tonlarında..
Birde ortalardan baslayıp saçlarının tamamına balyaj atılabilir..
Ve aralarına tekrar ince ve sık balyajlar..
Saçını komple mahvetme derim.
Çünkü bu saça ulaşmaya calısırken sacından olabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?