Koca KK'da fikri olan kimse yok mu
Evet internette baya arattım ama Loreal'den başka hiçbir markanın yokkızıl siyah başka markalarda vardır mutlaka.. baktın mı her markaya...
zaten normal kızıllarda gölgde siyah gibi duruyo güneşte kızıl oluyo
bende o sekilde kullandım
şarap kızılı ile aşk alevini karıştırınca oluyo.. markasını unuttum
Çook teşekkür ederim canım :) Link açılmadı resme bakamadım,ben loreal kızıl siyahla aynı mı çıkıyo onu merak ediyorum.Çünkü saçlarım sık ve uzun alırsam 2 kutu alıcam yetmesi için ve kahverengi veya bakır gibi çıkarsa halim ne olur düşünemiyorum.Sen saçların hala bu renkse resim gönderebilir misin bana?canım palette deluxe un kızıl gece diye bir ürünü var hatta kodları da senin kulladıgınla cok yakın istersen bir incele site de bahsetmişler aynı dediğin gibi oluyor kullanmıstım dha önce :)
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/472127-palette-deluxe-kizil-gece.html
Çook teşekkür ederim canım :) Link açılmadı resme bakamadım,ben loreal kızıl siyahla aynı mı çıkıyo onu merak ediyorum.Çünkü saçlarım sık ve uzun alırsam 2 kutu alıcam yetmesi için ve kahverengi veya bakır gibi çıkarsa halim ne olur düşünemiyorum.Sen saçların hala bu renkse resim gönderebilir misin bana?
Çok teşekkür ederim canımDeneyebilcem mi bilmiyorum ama mecbur yapıcam gibi gözüküyor.Saçım söz konusu olunca yeni şeyler denemeye çok korkuyorum :18:
Şuan boyam tamamen aktı saçımın kendi rengi koyu kestane yani.Ben önce normal tüp boyayla siyah alıp diplerimi boyuyorum sonra heryere kızıl siyah vuruyorum.Diplerini siyahla boyamadan yapınca dipleri diğer yerlerden daha açık renk oluyor apaçilere benziyorum öyle.Birde önerebilceğin normal tüp boya siyah var mı?Ben ne zaman tüp boya alsam ya mavi siyah yada böğürtlen siyah çıkıyorda hiç sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?