Saç Rengi ve Saç Boyama Renk elde etme konusunda..

gi.em

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2009
1.129
10
116
Edirne
Öncelikle herkese hayırlı Ramazan'lar
Ben son 2senedir saçlarım için Loreal'in kızıl siyah rengini kullandım çokta memnundum.Bayramdan önce tekrar boyamak için alıcaktım fakat bu markanın hayvanlar üzerinde test yaptığını öğrendim Şimdi ben bu boyadan alamam Diyorum kızıl ve siyah renk alıp karıştırayım ama ne zaman siyah renk almaya kalksam hep ya mavi siyah yada böğürtlen siyah çıkıyor.Saçlarımda baya uzun böyle güneşte kızıl kızıl parlıyordu,hem siyahı biraz kırdığı için peruk gibide durmuyordu.Bi önerisi olan varmı seviyodum ben kızıl siyahımı ya nasıl yapayım şimdi

Son düzenleme:
Koca KK'da fikri olan kimse yok mu

kızıl siyah başka markalarda vardır mutlaka.. baktın mı her markaya...

zaten normal kızıllarda gölgde siyah gibi duruyo güneşte kızıl oluyo
bende o sekilde kullandım

şarap kızılı ile aşk alevini karıştırınca oluyo.. markasını unuttum

Evet internette baya arattım ama Loreal'den başka hiçbir markanın yok Yani şarap kızılı ve aşk alevini karıştırsam gölgede siyah güneşte kızıl mı parlar aynı kızıl siyah gibi? Bu arada cevap için çok teşekkür ederim :)

canım palette deluxe kızıl gecesi var bende onu kullandım zaten ikisinin kodları aynı sanırım bi araştır istersen

Çook teşekkür ederim canım :) Link açılmadı resme bakamadım,ben loreal kızıl siyahla aynı mı çıkıyo onu merak ediyorum.Çünkü saçlarım sık ve uzun alırsam 2 kutu alıcam yetmesi için ve kahverengi veya bakır gibi çıkarsa halim ne olur düşünemiyorum.Sen saçların hala bu renkse resim gönderebilir misin bana?

canım 3 sene önce yapmıstım ilk üniversiteye basladıgımda hatta ilk önce kızıl siyah yaptım sonra aynı boyadan bulamadım kozmetikteki adam bu da aynı renk dene dedi zaten kodlarına bakarsan 3.60 biri 3.69 biri siyahlık ve kızıllık aynı dene pişman olmazsın bence peki şuan saçların ne renk ve boya mı

Çok teşekkür ederim canım Deneyebilcem mi bilmiyorum ama mecbur yapıcam gibi gözüküyor.Saçım söz konusu olunca yeni şeyler denemeye çok korkuyorum :18:
Şuan boyam tamamen aktı saçımın kendi rengi koyu kestane yani.Ben önce normal tüp boyayla siyah alıp diplerimi boyuyorum sonra heryere kızıl siyah vuruyorum.Diplerini siyahla boyamadan yapınca dipleri diğer yerlerden daha açık renk oluyor apaçilere benziyorum öyle.Birde önerebilceğin normal tüp boya siyah var mı?Ben ne zaman tüp boya alsam ya mavi siyah yada böğürtlen siyah çıkıyorda hiç sevmiyorum

kolestonun siyahını dene istersen 2.0 kodu. evet aynı resminde ki gibi oluyor kızıl gece. eğer denersen resmini paylaşırsın canım :)

palette kızıl geceyi ben kullandım. karanlıkta falan bildiğin kömür siyahı ama güneşe çıkınca hafif morumsu bir kızıl olarak parlıyor çok güzeldir tavsiye ederim.

ben 2 yıl kadar palette çikolata kızıl'ı kullandım, gerçekten çok güzel bir renk.pek çok kişi sormuştu hatta markayı.onu da düşünebilirsin bence, tam paketteki gibi olmuyor rengi çok daha hoş duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…