Saç Rengi ve Saç Boyama Renk denemeleri yüzünden saçlarım mahfoldu

yelizdumlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2012
87
1
48
Eskişehir
Merhaba kızlar, şu değişik renk denemeleri yüzünden saçım mahvoldu... saçlarım sarıydı ama sonradan dedim ki biraz kızıllık olsun ve bronz kahveye boyadım ama bu rengi hiç beğenmedim dipler ve uçlar farklı oldu...akmış kızıl gibi duruyor çok fena oldu, kaşlarım çok göze batar oldu... sarı saçlarımı özledim.... peki ben şimdi bu kızıllıktan kurtulup nasıl açık kahve ya da karamel yapabilrim?
genel havası gitti saçlarımın sönük görünüyorlar napabilirim yardım edin lütfen

arkadaşlar cevap verecek kimse yok mu . bir arkadaş efassor boya siliciyi kullan kuaföre git dedi ama bu yöntem pahalı olduğu için gidemem ki evde ne yapabilirim onu bulmam lazım yardım edin :'( ühühühühü

canım şu kabartma tozu ile saç akıtılıyormuş çok kişi faydasını görmüş, şampuanına katıyorsun karbartma tozunu

Son düzenleme:
işini şansa bırakma bence artık profesyonel bir yardım almalısın canım..
saçların çok zarar görmüş bakım yağlarıyla destekle.
kuaförde şampuan dekolore ile boyayı akıtır sonra da boyayı uygular yada bi süre boyasız kullanabilirsin çıkan renge göre
tabi daha profesyonel bi bakış açısıyla farklı işlemler de uygulayabilirler ben böyle yaptırmıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…