• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama renk değiştirme öyküm acil yardım

arsucum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2008
21
1
86
Antalya
daha önce yazmıştım 35-40 kişi görüntülemiş sadece 1 kişi cevap yazmıştı dedimki sanırım resmim yok diye bende ekledim. lütfen bakarmısınız.
ben koyu kahve saçlarımı 1. resim palette röfle seti ile açtım 2. resim :) o berbat görüntüyü eşim görmesin diye annemlerde yaptım iyikide öle yapmışım. tüm akşam evde bere ile gezdim ertesi gün. palette natural colors bal köpüğü ne boyadım.3. resim burda bayağı koyu ama aslında daha açıktı. ve yıkanınca iyice açıldı. bir hafta sonra loreal casting colors bal köpüğüne boyadım 4. resim ışık yüzünden koyu görünüo aslında daha açıklar. ondan 1 hafta sonrada tekrar aynı renge boyadım 5. resim. memnun değilim alışamadım yani bal köpüğünün içindeki bu turunculuk hiç hoşuma gitmiyor. bu kadar açmışken tekrar koyulaştırmayayım diyorum ama böylede gezemem burası antalya bol güneşli güneşte turuncular fazla çıkıyor. İstediğim tonlar aşağıdaki gibi. şimdiden teşekkürler...

Eklentiler

• $5.JPG
    $5.JPG
    61,3 KB · Görüntüleme: 93
  • $4.JPG
    $4.JPG
    29,4 KB · Görüntüleme: 75
  • $2.JPG
    $2.JPG
    48,2 KB · Görüntüleme: 97
  • $1.JPG
    $1.JPG
    22,6 KB · Görüntüleme: 73
  • $3.JPG
    $3.JPG
    48,9 KB · Görüntüleme: 109
daha önce yazmıştım 35-40 kişi görüntülemiş sadece 1 kişi cevap yazmıştı dedimki sanırım resmim yok diye bende ekledim. lütfen bakarmısınız.
ben koyu kahve saçlarımı 1. resim palette röfle seti ile açtım 2. resim :) o berbat görüntüyü eşim görmesin diye annemlerde yaptım iyikide öle yapmışım. tüm akşam evde bere ile gezdim ertesi gün. palette natural colors bal köpüğü ne boyadım.3. resim burda bayağı koyu ama aslında daha açıktı. ve yıkanınca iyice açıldı. bir hafta sonra loreal casting colors bal köpüğüne boyadım 4. resim ışık yüzünden koyu görünüo aslında daha açıklar. ondan 1 hafta sonrada tekrar aynı renge boyadım 5. resim. memnun değilim alışamadım yani bal köpüğünün içindeki bu turunculuk hiç hoşuma gitmiyor. bu kadar açmışken tekrar koyulaştırmayayım diyorum ama böylede gezemem burası antalya bol güneşli güneşte turuncular fazla çıkıyor. İstediğim tonlar aşağıdaki gibi. şimdiden teşekkürler...

canım,
saçının rengi güzel olmuş..ama turunculuk istemiyorsan 7-1 küllü kumrala boyayaybilirsin,turunculuğu da alır..
ben de palette ile saçımı açıp küllü kumrala boyadım..tatlı bir kumral rengi oldu..
evde makine yok,resim koyamıyorum...

istediğim resnklerde şöyle ne yapmam lazım turunculuk olmasın diye yada benzer tonlarda fikirlerinizi bekliyorum
$50_buyuk.jpg $2011-sac-renkleri2_tn.jpg

hmmm sence kapanır dimi. şu koyu kumralize dore ile karıştırsam nasıl olur acaba 7,1 i

dorelik turunculuğu tetikler canım..
dore tonlar koyarsan pek kapanmaz..
ama küllü istemem dersen sadece kumral ile de boyayabilirsin.ama çabuk akar ve alttaki turuncular çıkar..
en güzeli küllü kumral,ben öyle kapatabildim..

bencede gayet güzel rengi ama illa turunculuğu kırılsın istiyorsan küllü sarıya boyaman gerekicek. bu tonun üstüne koyu kumral çok koyulaştırır saçını bukadar açmışken koyulaştırma derim ben

yasyas44 teşekkürler. ben bu tonlar için küllü sarı olacağı hiç aklıma gelmemiştialtın karamel ve küllü sarı yı karıştır diyen de olmuştu iyice kafam karıştı. :(

direkt küllü yansıma yeşertebilir hafif küllüleri dene sonu 01 ile biten

8.1 loreal excelence boya canım yeşerme falanda olmaz(kendım boyadığım için kesin konuşuyorum) ilk seferde turunculuklar tam kapanmaz bır ay sonra tekrar boyarsın renk oturur...

koyu kullu kumral sakın deneme bu sacının ustune kutu uzerınde resmen sarı gıbı duruyor ben bu ay boyadım 7.31 ıle saclarım resmen koyu kahve oldu ne guzel acıktı oysakı rengım sımdı tekrardan acmaya calısıcam kumral dıye gecıyor ama cok koyu oluyor haberın olsun

koyu kullu kumral sakın deneme bu sacının ustune kutu uzerınde resmen sarı gıbı duruyor ben bu ay boyadım 7.31 ıle saclarım resmen koyu kahve oldu ne guzel acıktı oysakı rengım sımdı tekrardan acmaya calısıcam kumral dıye gecıyor ama cok koyu oluyor haberın olsun

sağol canım senin resim varmı

Back