Saç Rengi ve Saç Boyama Renk değişimi...

oznur_52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
209
0
96
41
Ordu
Merhaba kızlar
benim saç rengim uzun bir süre kızıldı koleston aşk alevi ve malum kızıldan sıkıldım üzerine bir kat siyah attım.simdi boya baya bir aktı siyah aralarda kızıllar değişik birşey oldu.yaz da geliyor kuaföre gitmeden bu rengi değiştirmem mümkün mü sizce evde garnier açık küllü sarı ve küllü kumral olmak üzere iki rengi karıştırdım bir tutam saça denedim hicbir değişiklik olmadı.
sizce ne yapmam gerekir yardım edin lütfen

brda okuduklarıma göre kızıl üzerine ne boyarsan boya yine ara ara kızıllar çıkarmş canm...kızılı akıtman gerek ki başka renge tam olarak geçesin

Burda okuduklarım ve araştırmalarıma göre saçımın rengini kendim açmam mümkün değil.iki gündür kuaför kuaför geziyorum.istediğim renge ulaşmak icin epey uğraşmam gerekecek.fiyatlar ver yöntemler birbirinden farklı.en son yer silici ile iki kez acarım dedi önce siyahları sonra kızılı üzerine küllü kahveler falan en son röfleli birsey olabilirmişimkafamçokkarıştı.merak ettiğim siliciye günebilir miyim.fiyatı uygun aslında selective marka kullanacakmıs.hic yaptıran oldu mu aranızda.

Geçen pazar 5 saatimi kuaförde geçirdim ve saçlarımın rengini tamemen değiştirdim.Silici kullandı hemde iki sefer önce siyahı sonra kızılı aldı saçımdan üstüne de simdi tam hatırlamıyorum tam ismini ama açık bir kahve ile boyadı.ben sonrasında röfle istediğim icin olabildiği kadar açık bir tona getirdik rengi.ilk gün alışamadım ama şimdi çok memnunum yeni halimden.röfleye gerek yok gibi geliyo şimdilik.Saçım hiç yıpranmadı aksine ben güçlendiğini bile düşünüyorum ilk yıkamada daha az döküldü.Ayrıca 3.günün sonunda bile hiç yağlanma yok ipek gibi saçlarım.oriyal işini bırakın artık köklü bir renk değişimi yapacaksanız mutlaka silici ile açtırını saçınızı.

Eklentiler

• $Görüntü008..jpg
    22,2 KB · Görüntüleme: 62

güzel gözüküyo gerçekten güle güle kullan ben yıpranmasından korktuğum için açtırmadım direk kestirdim şimdi uzamasını bekliyorum

Bu benim orjinal sac rengim gibi olmus bende koyu istiyorum bir türlü boyamaya kiyamiyorum korkuyorum istedigim renge ulasamiyacagima :SS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…