Saç Rengi ve Saç Boyama Renk açıcı- turuncu [Resimli]

kalmah

Philip
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
102
0
96
- Yurtdışı

saçım bu renkti sonra palette yoğun renk açıcı ile açtım

fotolardaki renk arasında biraz fark var ortam yüzünden birini odada çektim birini balkonda :)
veee bu rengi elde ettim benim hoşuma gitti bi süre böyle kullanmayı düşünüyorum aslında ama ilerleyen zamanlarda daha turuncumsu bir renk nasıl elde edebilirim ? yada bu rengi tekrar nasıl elde edebilirim hangi karışımı uygulamam gerekir ?? :) yardımlarınızı bekliyorum kızlarrrr

Son düzenleme:
loreal preference 8.34 koyu sarı dore bakır turuncu bir renk yapıyor saçı ve ışıl ışıl oluyor. kolay kolay da akmıyor. fiyatı biraz pahalı ama kaliteli bir boya...

turuncuya benzer bir sarı renk değil istediğim(en azından boyanın adı sarı ) mesela tarçın bakır bazılarında turuncu sonuç veriyo yada bakır kızıl , irlanda kızılı gibi bir turuncudan bahsediyorum yani evde uygulayınca tam o sonuçları elde edemeyebilirim ama bakıldığında hoş duran kahve tonları içermeyen turuncu tonları fena olmaz bunun için bir karışım gerekiyo sanırım tek bi boyayla elde edilemez diye düşünüyorum okuduklarımda bunu gösteriyo (tarçın bakıra sarı eklenincede oluyomuş galiba ama ölçüleri bilmiyorum birde tarçın bakıra nötr boya koyanlar varmış onu hiçmi hiç bilmiyorum nasıl oluyor) :26:

benim bahsettiğim renk de tarçın bakırın 1-2 ton açığı. tam olarak ne istediğinizi anlayamadım açıkçası......istediğiniz renge dair örnek bir foto koyarsanız daha iyi olur....

Eki Görüntüle 240309

yani aslında bakıldığında turuncu denilebilcek renkler aslında tereddüt ettiğim şeyse boyaların her saçta farklı durması mesela sizin dediğiniz renk adında sarı geçiyo benim açtığım saç pekte sarı sayılmaz görüldüğü gibi turunculuk var hani kapatırmı bilmiyorum tarçın bakırın 1-2 ton açığı demişsinz tarçın bakır bazısında çok koyu oluyo kızıl gibi bazısında tamamen turuncu çıkıyo ben çok kararsızımmm o yüzden :/

bak canım ben saçımın fotosunu koyayım...floransa koyu sarı dore bakır 8.34 adında sarı geçmesinin nedeni ana rengin koyu sarı yani 8 tonunda olması. öyle olunca düz koyu sarı değil, yanındaki 3 dore ve 4 bakır tonları ana yansımadır, göze görünen renkler yansımalardır. mesela koyu kumral dore bakır olsa, saç düz koyu kumral olmaz, yanında dore ve bakır yansımalar olur. adında sarı geçiyor diye tereddüt etme canım, ana renk o. belirtmek zorunda, rengin açıklığı koyuluğunu.

Son düzenleme:
çok soru soruyorum ama ilgilendiğin için teşekkür ederim bi sorum daha var üstte bide bu tarçın bakırla sarıyı karıştırsam 1er tüp turuncu olurmu peki?? aslına bakarsan saçım uzun benim bide biraz gür loreal alırsam baya pahalıya patlıycak bana 2kutu almam gerekicek çünkü :))) yoruyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…