Saç Rengi ve Saç Boyama Renk açıcı Extrait Dora aldım,bozuk olabilir mi?

zakkum_321

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2008
79
1
86
İstanbul
Kızlar ben saç rengimi açmak için eczaneden Extrait Dora aldım.Eve geldim bi heves saçıma sıktım ama felaket kökü böyle sirke gibi kokuyor.Hemen üretim tarihine baktım Haziran 2009 yazıyor.Bozuk olabilir mi sizce? Kimse kokusundan şikayet etmemişti o yüzden şüphelendim.Ayrıca saçımı da kötü kokuttu.Nolur bi yardım edin,öyle bir durum varsa geri iade alırlar mı?Bilemedim,cevaplarınızı bekliyorum. :26:

Bilmem ki. Dogal diyorlar onun icin, bozulabilir aslinda. Sampuanlar bile bozulabiliyor. Nereden aldin peki?

canım bozuk mu bilmem ama, aldığın yere tekrar bi uğrayıp durumu söyle istersen.. birde nerden edindiğini soracaktım canım ben onu, izmirde yaşıyorum ben de aktardan mı nerden alabilirim ki

canım bozuk mu bilmem ama, aldığın yere tekrar bi uğrayıp durumu söyle istersen.. birde nerden edindiğini soracaktım canım ben onu, izmirde yaşıyorum ben de aktardan mı nerden alabilirim ki

Eczanelere bak. Bir de kervan pasajinda vardi ona benzer bir seyler ama tam hatirlamiyorum.

Eczaneden aldım canım.Hatta sürekli gittiğim bir eczane.Çok kötü kokuyor ya Böyle sirke gibi bira gibi.Hayır normali buysa sürücem de bide bozuksa boşa gitmesin yaa.28.5 TL verdim valla.

Son düzenleme:
kokusu kötü bende kullanıyorum yeni.bozuk gibi kokmuyor ama içindeki kimyasallar sanırım.ben hepsiburada.com dan aldım.ilk kullanmamda 1-2 ton fark etti.:83:

Eczaneden aldım canım.Hatta sürekli gittiğim bir eczane.Çok kötü kokuyor ya Böyle sirke gibi bira gibi.Hayır normali buysa sürücem de bide bozuksa boşa gitmesin yaa.28.5 TL verdim valla.

saol canım :) yine en son yazan arkadaşımın dediğine göre böyle kokmaması lazım ama, nasılsa eczacıymış hani bozuk ürün kullanmanı istemez, bence sen illa ki git sor, koklat hatta

Ya kimyasal kokusu diil bu bence.aysee dediğin gibi en iyisi gidip sormak,içim rahat etmiycek valla.Pazar günü de kapalıdır orası şimdi kaldı pazartesiye

Ya kimyasal kokusu diil bu bence.aysee dediğin gibi en iyisi gidip sormak,içim rahat etmiycek valla.Pazar günü de kapalıdır orası şimdi kaldı pazartesiye

aman için rahatlıcak ya, olsun.. hem bak bitti pazar bende alayım da kokusu konusunda danışırım canım sana vallaha bu saç konusu hassas aslında da biz dikkat etmiyoruz işte

Gittim sordum eczaneye.Kız gitti başka bi tane açıp koklattı.Bende ona kızdım siz her ürünü böyle açıyorsanız raf ürünü kısalıyor zaten dedim,nerden biliyim benim ürünümüde böyle açmadığınızı dedim,kızda son kullanma tarihini ona göre ayarlarlar,açmakla raf ömrü kısalmaz kullanmakla kısalır dedi,bende olur mu öyle şey kapağını açtığınız andan itibaren 12 ay oluyo dedim.
Yani sonuç olarak diğerini de koklattı oda öyle kokuyodu bunlar böyle kokar dedi yolladı,zaten gelirken yolda yarısı döküldü.Kullanırmıyım bilemiyorum :44:

Kızlar Extrait Dora ile aynı işlevi gören Amerika'da Sun İn diye bi sprey var. Limonlu ve tropical seçenekleri var ve çok güzel kokuyo. Ben gittigidiyordan sipariş ettim 14.25 TL ye. Kullanınca topic açıp yazcam sonucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…