Saç Rengi ve Saç Boyama renk açıcı almayı dusunuyorum yardım edın :(:(

strawberryyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
27
2
86
İstanbul
saclarım sıyahtı zar zor boyayı akıttıktan sonrakı sene sutlu kahveye boyadm sıyahtan daha koyu oldu kestırdım baya gıttı boya ama uzadgı ıcın altlarda kaldı sonra kendı sacım cıkınca acık kumrala boyadım 2 kez. tabı kı altlar daha koyu renk :/ smdı renk acıcı almayı dusunuyorum turuncuyu sevıyorm hanı turuncu parlaması benım ıcın sorun dgl ama sızce boyasam ustune de kumral boyasam nasıl bısey elde ederım ? sacımın su ankı rengı bu lutfen yardım edın cok kafam karıstı ya

Açıcıyı uyguladıktan sonra çıkan sonuca göre belli olur canım üzerine boyuyacagın rengin nasıl tutacağı

turuncu parlama seviyorsan bence hiç açıpta yıpratma saçını altın karamele boya çok güzel tutar saçının rengi açık görünüyor güzel tutar cnm

turuncu parlama seviyorsan bence hiç açıpta yıpratma saçını altın karamele boya çok güzel tutar saçının rengi açık görünüyor güzel tutar cnm
sacımın rengı tam olarak o resım uzerınde oynama yapmadım da boyanın uzerıne boya cok zor tutuyor ıste o yuzden . yoksa karamel flan severııım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…