• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Rengi saçıma uymayan çıtçıtlarım :(

lamia34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2009
1.243
52
158
41
Arkadaşlar bir heves internetten 5 parça çıtçıt aldım. gerçekten süper görünüyorlar doğal ve parlak. fakat tamamen kendi salaklığım nedeniyle renk tutmadı. benim saç rengim açık kahve rengi üstelik 2 yıl önce gölge yaptırdım. bu nedenle alt kısımlar açk kumral gibi. ben aklıma yanayım salak gibi koyu kahve aldım. tabi ki sırıtıyor. Aldığım kuaför ünlü bir yer ve sitesindeki açıklamada saçların oriyelle ancak 1-2 ton açılabileceğini söylüyor. şimdi bir dünyda kuaför parası verip boyatayım mı. acaba evde halledemezmiyim. bir de oriyel çıtçıtlarımı mahvetmezmi. ya çokta güzeller kıyamıyorum boyamaya. kendi saçlarım zaten çok hassas. iki sene önce gölge yaptırdm hala kendine gelemedi. onları hiç boyayamam.oofff ne yapsam yaa
mafoldumben
tecrübeli ve süslü arkadaşlardan yardım bekliyorum :gitme:

canım çıtçıtları boyat bence. bişii olmaz. saçlar çok ince telli değilse iyi bir kuaför sorunsuz açabilir diye düşünüyorum.

ben kahkül almıştım netten onu boyamıştık ve ince telliydi saçlar ama bişii olmadı. oradan tecrübe ettim ama her saç bir değil tabi. güvendiğin kuaförüne sor incelesin saçı. daha önce işlem görmüş mü diye. işlem görmediyse hiçbirşey olmaz korkma.

haa bir de evde halledemezsin saçın tek renk değil çünkü. ziyan olur çıtçıtlar. yanlış anlama beceriksiz demek istemedim. sadece usta ellerde açma işlemi yapılmalı diye düşünüyorum

haa bir de evde halledemezsin saçın tek renk değil çünkü. ziyan olur çıtçıtlar. yanlış anlama beceriksiz demek istemedim. sadece usta ellerde açma işlemi yapılmalı diye düşünüyorum

yok desen de yanlış anlamam cidden beceriksizim :roflol:. ama ben bu çıtçıtların rengi açılsın diye kumrala boyadım bi de:sinifsinif: rengi zerre kadar değişmedi. yinede kuaför oriyelle açar mı dersiniz. saçlar çok sağlıklı görünüyor.çok ince telli değiller

bu kadar olur ya googledan çıtçıt rengi açma arattım bu çıktı bugün ikimiz de aynı derdi paylaşıomuşuz:))
ama benim çıtçıtlar 3 senelik önce platindi aldığımda 5parça gerçek saç, sonra ben salak gibi kumral yaptırdım bunları kendi saçımla beraber..tabi kısa süre sonra sarıya döndüm çıtçıtlar koyu kaldı.dolapta boş boş duruyo bugün boyamaya karar verdim valla ben ii bi markanın platinini falan alıp boyamayı düşünüorum sonucu yazarım

bu kadar olur ya googledan çıtçıt rengi açma arattım bu çıktı bugün ikimiz de aynı derdi paylaşıomuşuz:))
ama benim çıtçıtlar 3 senelik önce platindi aldığımda 5parça gerçek saç, sonra ben salak gibi kumral yaptırdım bunları kendi saçımla beraber..tabi kısa süre sonra sarıya döndüm çıtçıtlar koyu kaldı.dolapta boş boş duruyo bugün boyamaya karar verdim valla ben ii bi markanın platinini falan alıp boyamayı düşünüorum sonucu yazarım

Ben boyadım fakat renk hiç değişmedi. Aldığım yere mail attm oryelle açmak gerekiyormuş. Sen rengi açabilirsen aynı marka boyadan alıp ben de deneyeyim. sempatiksalakcinni İyi habererini bekliyorum olumunekankayizsmile

sonunda halettim zemuszemus Garnier ın kumral ve sarı saçlar için papatyalı renk açıcısı vardı onunla saçın rengini 1 ton açtım. Renk kendi saç tonumda oldu. Gerçi boyanın kutusunda sarı ve kumral dışındaki renklere uygulanması tavsiye edilmez diyodu ama iyi ki uygulamşım zeki kızım vesselam opuyorumnanaktan

Back