• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Rengi açılan Siyah saçlarıma kahve boya yardım

jelib10_

Mavi Rüya
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
126
0
46
Ankara
Arkadaslar ; normalde saclarım koyu kahve gecen yaz saclarımı actım kumrala kadar boyadım daha sonradan uclarına sarı attırdım fakat berbat oldu onun ustunede artık ne akılla boyadıysam bakıra boyadım ve saclarım turuncu olmustu. Okullar basladıgından beri siyaha boyuyorum 2 kez sıyaha boyadım. Boyamayalı 2-3 ay oldu. Saclarım koyu kahve oldu siyahlar biraz aktı.Saçlarımı simdi açık kahve veya koyu kumrala boyamak istiyorum sizce olurmu ? :2: Daha önceden oryalle saclarına sarı atarken yakmıslardı sacımı belime kadar gelıyordu fakat onun yuzunden kestırdım sımdı rihanna modeli :2: yani tekrardan sacıma zarar vermek ıstemıyorum acıkcası.. Yardım edin lütfen

Açılmadan hiç bir şekilde açık kahve ya da koyu kumral yapamazsın o saçı malesef... siyah boya akmış gözükse bile boyadığında tutmadığını hatta daha da koyulaştığını görebilirsin ama saça zarar vermeden biraz rengini palette açıcı ile kırıp üzerine küllü kumral boyarsan istediğini elde edebilirsin yıpranırmı orasını bilemem

Küllü renklerden kumrala dönmek daha kolay
ama zaman alır söyleyelim
2 ayda kumrala rahat dönersin

Açıcıyla acarsam ne kadar beklemem gerek palettenın acıcısıyla ? :2:

Küllü renklerden kumrala dönmek daha kolay
ama zaman alır söyleyelim
2 ayda kumrala rahat dönersin

Açıp boyarsam degılmı? yada hafif kızıl parıltılı kahve tonları var kararsız kaldım. Siyah saç insani kara gösteriyor daha dogrusu beni. o yuzden donmek ıstıyorum artık . Tam siyah olsa neysede aralarda kahvelerde var begenmedim :44:

Açıcıyla acarsam ne kadar beklemem gerek palettenın acıcısıyla ? :2:

Açıp boyarsam degılmı? yada hafif kızıl parıltılı kahve tonları var kararsız kaldım. Siyah saç insani kara gösteriyor daha dogrusu beni. o yuzden donmek ıstıyorum artık . Tam siyah olsa neysede aralarda kahvelerde var begenmedim :44:

o saç tipine göre değişebilir canım açıldığında saçın kızılımsı kötü bir renk çıkacaktır bunu öncelikle belirtmeliyim. açıcı konusunda zeyn adlı arkadaşımızın konusuna yazabilirsin...

o saç tipine göre değişebilir canım açıldığında saçın kızılımsı kötü bir renk çıkacaktır bunu öncelikle belirtmeliyim. açıcı konusunda zeyn adlı arkadaşımızın konusuna yazabilirsin...

Gerçekten sıkıldım artık hiç istediğim rengi bulamadım :2:

$images.jpg

gibi istiyorum rengi.Palette açıcıyla boyadıktan hemen sonra peki tekrar normal boyalardan boyanıyormu.? Pek böyle seylerde bilgim yokta acıkcası :26: Sence bu renge ulasmak için ne yapmalıyım ?

Gerçekten sıkıldım artık hiç istediğim rengi bulamadım :2:

Eki Görüntüle 347238

gibi istiyorum rengi.Palette açıcıyla boyadıktan hemen sonra peki tekrar normal boyalardan boyanıyormu.? Pek böyle seylerde bilgim yokta acıkcası :26: Sence bu renge ulasmak için ne yapmalıyım ?

Tabi ki boyanabiliyor kuaförlerde aynı işlemi uyguluyorlar zaten ama bilgin yoksa evde denemeni gerçekten tavsiye etmem ya da bilgili birinden yardım al o boyasın saçlarını zira ben bile cesaret edemiyorum evde saç rengimi açmaya... bu renk kahve tonlarında ama küllü değil o yüzden palettenin açıcısını kullanmadım ama siyah boyanın üstüne sürüldüğünde anca bakır tarzı bir renk ortaya çıkıyor 2. bir açma işlemi gerekebilir üstüne küllü tonlarda boyaman lazım ki kızıllaşmasın saçların küllü kumral bunun için en uygunudur

Tabi ki boyanabiliyor kuaförlerde aynı işlemi uyguluyorlar zaten ama bilgin yoksa evde denemeni gerçekten tavsiye etmem ya da bilgili birinden yardım al o boyasın saçlarını zira ben bile cesaret edemiyorum evde saç rengimi açmaya... bu renk kahve tonlarında ama küllü değil o yüzden palettenin açıcısını kullanmadım ama siyah boyanın üstüne sürüldüğünde anca bakır tarzı bir renk ortaya çıkıyor 2. bir açma işlemi gerekebilir üstüne küllü tonlarda boyaman lazım ki kızıllaşmasın saçların küllü kumral bunun için en uygunudur

Yok zaten kendim boyayamam ablama boyatırım belkı ama oda zarar vermeyelım dıyor. En iyisi iyi bir kuaföre gitmek. Fakat kuaforlerde dırek oryl kullanıyorlar ben palette acıcıyla yapmalarını ıstesem yaparlarmı acaba ? boya artı acıcı ne kadar tutar acaba saclarım omuzlarımda rihanna modeli :44: cok soru sordum biliyorum kusura bakmayın valla bi bilgim yokta bu konularda :1:

Yok zaten kendim boyayamam ablama boyatırım belkı ama oda zarar vermeyelım dıyor. En iyisi iyi bir kuaföre gitmek. Fakat kuaforlerde dırek oryl kullanıyorlar ben palette acıcıyla yapmalarını ıstesem yaparlarmı acaba ? boya artı acıcı ne kadar tutar acaba saclarım omuzlarımda rihanna modeli :44: cok soru sordum biliyorum kusura bakmayın valla bi bilgim yokta bu konularda :1:

yaparlar heralde ama yinede palettenin açıcısı kuaförlerin kullandığı oriele göre çok açmıyor bu yüzden yine bakır-kahve arası bir renk olacak saçlarınız ama iyi bir kuaför de yapıldığında en azından kontrol eder saçda açıcı dururken yıpranıp yıpranmadığını anlar yani açıcıyı siz alıp götürebilirsiniz kuaförlerin verdiği fiyatlar değişiyor malesef benim kuaförüm çok pahalı ama iyi ürünler kullanıyorlar ve oraya gidipte saçı yanana rastlamadım yani tabi ki yıpranır orielle açılınca kimyasal sonuçta ama kısa saç 160 a çıkarsın heralde benim gittiğim yere göre diyorum tabi normalde ise 60-100 tl arası olabilir

Back