• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Rengarenk olan saçlarımı nasıl düzeltebilirim yardıım

greenstreet

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
87
18
298
İstanbul
Kızlar şu an saçımda sarı kahve kızıl ne renk ararsanız var ve dibinden 3 4 cm de kendi saç rengim çıktı. Bu halini düzeltmek istiyorum ama yanmasından korkuyorum zaten saçlarım çok uzun değil omuzlarımda :// Fazla yakmadan yıpratmadan nasıl düzeltebilirim bu saçı ??

saçın açılmadıktan sonra boyamayla neden yansın ki..3-4 cm dip çıktığına göre 3-4 ay önce boyanmış demektir..
doğal bir renk istersen, kızıllıklar sarılıklar kapansın anlamında, 6 ve 6.1 ile boyayabilirsin..yani koyu kumral veya küllü koyu kumral

bnmde öleydi 3 kez siyaha boyattım öle kurtuldum ama siyahtan kurtulmam çok zor oldu.kuaföre git bence

saçın açılmadıktan sonra boyamayla neden yansın ki..3-4 cm dip çıktığına göre 3-4 ay önce boyanmış demektir..
doğal bir renk istersen, kızıllıklar sarılıklar kapansın anlamında, 6 ve 6.1 ile boyayabilirsin..yani koyu kumral veya küllü koyu kumral
Acıp oyle boyamam gerekir diye dusunmustum ama kullu kumralla kac boyamada kapanir ki

bence kapatır ama istediğin gibi kapanmazsa bir hafta dinlendirip bir daha yaparsın mis gibi olur.
yalnız yeşillik yapma ihtimali varmı bilmiyorum canım ama sen bi araştır yanlış fikirde vermek istemem

Acıp oyle boyamam gerekir diye dusunmustum ama kullu kumralla kac boyamada kapanir ki

yok canım, açmana gerek olacak açıklıkta bir ton değil koyu kumral..
sen koyu küllü kumralı bir dene..tam oturmazsa 1 hafta 10 gün sonra tekrar boya..

foto koyabilsen, daha rahat öneri yapan olur..görmek daha iyi

Son düzenleme:
yok canım, açmana gerek olacak açıklıkta bir ton değil koyu kumral..
sen koyu küllü kumralı bir dene..tam oturmazsa 1 hafta 10 gün sonra tekrar boya..

foto koyabilsen, daha rahat öneri yapan olur..görmek daha iyi

anladım teşekkür ederim deneyeceğim o rengi. yarın gün ışığında çekip koyarım fotoğrafını :)

$Adsız.png

bunu buldum ekliyim dedim:) ilk kızıla boyadığımda böyleydi ama geçici boyaydı şimdi aktı biraz tuhaf bi renk oldu bi de altında balyaj, boya vardı iyice renk cümbüşü oldu

Back