• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Remington'un 3 modeli arasında kararsızım lütfen yardım !

orange3030

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2011
8
0
36
Denizli
bu hafta saç duzlestırıcı sıparıs vercem.Remington da karar kıldım sızın yorumlarınızdan lakin hangı modeli??? Remington S9950 119 lra
Remignton S7902 ıslak kuru 100 lıra
Remington S1051 sleek and curl 113 lira
3 e ındırdım yenı modelı ve mantıklı olan hangısı lutfen yardım

Shine therapy nin saçı yağlandırdığını okumuştum bir kaç yerde. Ben olsam ıslakken de uygulanabilen ikincisini tercih ederdim. Çünkü dalgalandırcaksan çok fark etmiyor ama düzeltirken hafif nemli bile olsa adam gibi düzeltmiyor bu zımbırtılar saçı.

Ben s1051 kullanıyorum çok memnunum hem maşa giibi kıvırabiliyorum hemde düzleştiriyorum.Kullanımı çok pratik

bende S6500 ü araştırıyorum ama S1051 ile arasında ne fark var acaba? Kullananlar var mı ?? bu iki model için yorumlarınız ??

ya remington kullanan kızlar ,ben de dün aldım ama netten aldım s 1032 modeli yalnız ben resimlerde hep derecenin direk 200-180 fln diye sayı olarak yazdığını gördüm ancak benmki öyle değil.6 tane çizgi war ilk 2 sinin yanında 130 yazıo dier 2 160 dier 2 200.sizinki de böyle mi benimki mi sorunlu :50: çok saçma gelebilir ama gelen ürüne pek güvenemedim.

Merhaba,
Remington saç bakım ürünleri öncelikle saç tipine ve dilediğiniz saç şekline göre birbirinden ayrılır. Örneğin saçınız eğer kuru ise o zaman içerdiği Aloe Vera mikro bakım faktörleri nedeni ile S9950 Shine Therapy öneririz. Bu ürünle elektriklenmeyen ve parlayan saçlar elde edebilirsiniz.

S7902 Wet 2 Straight saç düzleştirici ise eğer saçlarınız kalın ve/veya kıvırcık ise önerilir. Zira saç ıslakkan daha kolay şekil alır. Ancak Remington saç ürünlerinde bulunan değişken ısı özelliği ve piyasada bulabileceğiniz en yüksek derecede ısı seçeneklerinden birine sahip ürünler olduğu nedenle ( 235 dereceye kadar çıkar) bu yüksek sıcaklıklarda normal/ince saçlarda oldukça kolay bir şekilde düzleştirilebilir. Ancak dediğim gibi saçlarınız zor şekil alan, inatçı bir yapıysa sahipse S7902 kolayca şekillendirir. Ayrıca bu ürünün en önemli özelliği saçların kabarmasını önleyen Silikon plakalara sahip olması. Saçlarınız gün içerisinde kabarıyorsa, nemden / yağmurdan kolayca etkileniyorsa saçınızın düzlüğünü koruyan bu modeli öneririm.

S1051 ise ( ilk ürün kodu S1031 şimdiki ürün kodu S6500 olan ürün) herkesin favorisidir :) Zira canınız istediğinde dümdüz şekil verebilir, dilerseniz üzerindeki girintiler nedeni ile kolaylıkla saçlarınızı kıvır kıvır yapabilirsiniz.

Kısaca saçınızın tipi ve dilediğiniz şekillere göre karar verebilirsiniz. Başkaca bir sorunuz olursa da memnuniyetle cevaplarım.

Remington seçen herkese teşekkürler !

Sevgiler,
Esra

ya remington kullanan kızlar ,ben de dün aldım ama netten aldım s 1032 modeli yalnız ben resimlerde hep derecenin direk 200-180 fln diye sayı olarak yazdığını gördüm ancak benmki öyle değil.6 tane çizgi war ilk 2 sinin yanında 130 yazıo dier 2 160 dier 2 200.sizinki de böyle mi benimki mi sorunlu :50: çok saçma gelebilir ama gelen ürüne pek güvenemedim.

Merhaba,
S1032; Remington Sleek and Curl modelinin bundan 3 model önceki - 5/6 yıl önceki - versiyonu. Ürünün şu an geçerli olan kodu S1052 ve bu ürün dijital göstergeli. Yani modelin resimlerinde gördüğünüz direkt sayı yazan versiyonu, ürünün satın aldığınız modeline değil yeni versiyonuna ait bir özellik. Ne yazık ki bazı internet siteleri eski ürünü satıyor ancak farklı görsel kullanıyorlar...Yine de ürünü görmeden bir şey söylemek istemem ancak önerim, eğer dijital göstergeli ürün yani S1052 satın almak istiyorsanız, ürünü satın aldığınız internet şirketine başvurarak görseldeki ürünün istediğiniz ürün olmadığını iletmeniz ve S1052'yi talep etmeniz ( eğer stoklarında varsa). Ancak bilin ki ürün kullanım açısından herhangi bir farklılık içermemektedir. İki ürün arasındaki fark LCD dijital göstergedir. Karar sizin:) İyi günlerde kullanmanız dileği ile...

bende S6500 ü araştırıyorum ama S1051 ile arasında ne fark var acaba? Kullananlar var mı ?? bu iki model için yorumlarınız ??

Merhaba,

S6500, S1051'in 2010 kışında çıkan yeni versiyonu. Fonksiyonları aynı ancak teknik özellikleri farklı. Örneğin S1051 plaka kaplamaları Teflon, Seramik, Tourmaline kaplama iken; S6500 bu kaplamaya kıyasla 2 kat daha yumuşak ve 3 kat daha kalıcı olan Gelişmiş Seramik kaplama plakalara sahip. S1051 30 saniyede ısınırken, S6500 15 saniyede ısınıp daha hızlı şekillendirmeye olanak sağlıyor. S6500 plaka uzunluğu 110mm ve S1051 plakalarından daha uzun. Diğer özellikler ise aynı...

Sevgiler,
Esra

Merhaba,

S6500, S1051'in 2010 kışında çıkan yeni versiyonu. Fonksiyonları aynı ancak teknik özellikleri farklı. Örneğin S1051 plaka kaplamaları Teflon, Seramik, Tourmaline kaplama iken; S6500 bu kaplamaya kıyasla 2 kat daha yumuşak ve 3 kat daha kalıcı olan Gelişmiş Seramik kaplama plakalara sahip. S1051 30 saniyede ısınırken, S6500 15 saniyede ısınıp daha hızlı şekillendirmeye olanak sağlıyor. S6500 plaka uzunluğu 110mm ve S1051 plakalarından daha uzun. Diğer özellikler ise aynı...

Sevgiler,
Esra

Merhaba Esra , İyi performans veren kaliteli bi düzleştiricim olsun istiyorum. Sence hangisi daha verimlidir? Var mıdır bir fikrin. s6500 de diğerleri gibi performansı yüksek midir?

1-Remington S9500 Pearl İnci ile Seramik Kaplama Saç Düzleştirici
2-Remington S9800 Seramik,Elmas ve Teflon Kaplama Professional Saç Düzleştirici
3-Remington S9810 Genius Profesyonel Saç Düzleştirici
4-Remington S6500 Sleek&Curl 6 Farklı Şekil Veren Saç Düzleştirici

Shine therapy in yağlandırdığını okumuştum onu çıkarttım listeden.
Aslında gönlüm 1den yana ama profesyonel yazmıyo özellikleri gayet iyi.. ama bi yandan da 3 ile 4 arasında gidip geliyorum. 3.de %60 daha pürüzsüz diyo. Fiyatı 1 ler hemen hemen aynı.karar veremedim gerçekten.Vermişken parayı iyisi olsun istiyorum ..

Son düzenleme:
merhaba esra bi önceki sayfadaki mesajı yeni gördüm. orda da bu ürünü tavsiye etmişsin.
"Remington S7902 Style Terapy Islak/Kuru Saça Uygulanabilen Saç Düzleştirci" yukarıdaki saydıklarımdan daha mi iyi fonksiyonu ?

Saç tipim dalgalı ve elektrikleniyo üstelik kırıklar var ama ve şuan philips kullanıyorum. bugun düzleştiriyorum yattıktan sonra ertesi gün bozuluyo ve hergün düzleştirici kullanmaktan saçlarım kırılmaya yanmaya başladı.
Saçımında görselini ekleyeyim ;

$050420111024.webp

Son düzenleme:
Merhaba,

Sevgiler,
Esra

S6500 ü aldım ancak daha kullanmadım sadece meraktan birkaç tutam denedim şimdilik güzel yapıyo görünüyo.. ama eski modelin tabakası daha iyimiş galiba

Remington S9800 Seramik,Elmas ve Teflon Kaplama Professional Saç Düzleştirici seçeneklerim arasında daha kuvvetli ancak hala karar vermiş değilim düzleştiricime.

Remington S9800 Seramik,Elmas ve Teflon Kaplama Professional Saç Düzleştirici seçeneklerim arasında daha kuvvetli ancak hala karar vermiş değilim düzleştiricime.

Bende S9800'ü düşünmüştüm ama S9810 Genius Profesyonel Saç Düzleştirici, S9800'ün bi üst modeliymiş ve daha iyi olduğunu duydum, S9800'ü direk eledim. Şimdi 2si arasında kaldım s9810 ve s9500.
S9500 de Pearl İnci ile Seramik Kaplama Saç Düzleştiriciymiş. Arştırıyorum , mağazada sorduğum satıcı s9500 ü tavsiye etti en yenisi oymuş ama bilemiyorum s9810 da profesyonel yazıyo ve kimyasallara dayanıklı %60 daha pürüzsüz yazıyo. Yardımcı olabilicek arkadaşlardan rica ediyorum hangisini almalıyım...

1-Remington S9500 Pearl İnci ile Seramik Kaplama Saç Düzleştirici
3-Remington S9810 Genius Profesyonel Saç Düzleştirici

Son düzenleme:
kızlar s6500 aldım. şahane bişii:3::3::3: tavsiye ederim ben bi kere arkadaşımın saçını ucunu bükerek yaptım çok hoş oldu. kendimde de denemedeyim:66: bişi sorucam koruyucu sprey kullanıyormusunuz, kullanıyorsanız markasını yazarmısız. ben dove un yeni çıkan beyaz şişesini aldım. daha kullanmak nasip olmadı.
bide kızlar saçları ne sıklıkla düzleştirmek en az zararı verir. bnm saçlarım ince telli

Kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi bu ikisi arasında kaldım ;
rowenta attıtude cf 7150 mi yoksa Babyliss ST87E mi
ipek gibi yumuşak olması :34: ,saçlarımı koparmaması,elektriklenmemesi önemli olan çok kararsız kaldım başka seçenekler de olabilir.Kullanan arkadaşlar bilgi verirse olumlu olumsuz yönlerini sevinirim.Tşkkrler şimdiden....

Rowenta CF7150 Attıtude 230° İyonik Detay Bilgisi
210 dereceye kadar isinma
Mükemmel düzlestirme 60 saniyede kullanima hazir
Ultrashine nano ceramic plaka parlakligi tamamlayan yeni bir profesyonel kaplama
Dijital ekran: tüm saçlari için degisken sicaklik
Kivirciklasmayi ve statik elektrigi önleyen iyon sistemi
3 cm genisliginde köklerden itibaren düzlestirmek için ince plakalar

Babyliss ST87E;
Nano Teknoloji
Ionic
Titanyum Seramik profesyonel plakalar 120 X24 mm
Hızlı ısınma max 230 °C
Led ekran
Isı ayarlı turbo fonksiyonu
Üst yüzeyin aşırı ısınmasını önleyen kadife yüzey
Kilit sistemi
Döner kablo

kızlar s6500 aldım. şahane bişii:KK3::KK3::KK3: tavsiye ederim ben bi kere arkadaşımın saçını ucunu bükerek yaptım çok hoş oldu. kendimde de denemedeyim:KK66: bişi sorucam koruyucu sprey kullanıyormusunuz, kullanıyorsanız markasını yazarmısız. ben dove un yeni çıkan beyaz şişesini aldım. daha kullanmak nasip olmadı.
bide kızlar saçları ne sıklıkla düzleştirmek en az zararı verir. bnm saçlarım ince telli
Merhaba, s6500 ile yaptığınız bukleli modelin fotosunu paylaşabilirmisiniz rica etsem? Ben de almayı düşünüyorum ama saçlarım düz+ çok akışken ve çabuk bozuluyor bunun yanında iri bukleler yapmak istiyorum. Bu cihaz bunu yapabiliyormu görmek istiyorum.

Back
X